7 beste 3 in 1 Kinderwagens Test van 2024

Laatste update: 17.06.24

 

Beste Kinderwagens 3 in 1 – Vergelijkingstest & Koopgids

 

Of je nu pas bevallen bent of binnenkort gelijk moet bevallen, een kinderwagen 3 in 1 is alvast een goede aanbeveling. Omdat we begrijpen dat er bij de komst van een kindje heel wat voorbereidend werk aan vooraf gaat, maken we het voor jou meteen een pak makkelijker. Zo zijn we zelf uitgebreid op zoek gegaan naar de 3 best beoordeelde kinderwagens 3 in 1. Zo zijn we onder andere uitgekomen bij de vidaXL 10116 kinderwagen 3 in 1 die te bekomen is in wel 3 verschillende designs. Daarnaast zou je natuurlijk ook nog kunnen kiezen voor de Chipolino Malta 162004 kinderwagen 3 in 1. De kinderwagen wordt verder aangevuld met een handige en comfortabele autostoel in combinatie met een reiswiegje.

 

 

Vergelijkingstabel

 

Sterkte
Zwakte
Conclusie
Offerte

 

 

7 beste 3 in 1 kinderwagens (Reviews) van 2024

 

Wanneer je binnenkort je eerste kindje krijgt dan is het een goed idee om zoveel mogelijk dingen al op voorhand in orde te brengen. Zo kun je bijvoorbeeld uitkijken naar een degelijke kinderwagen 3 in 1. Dit is een model dat je dan voor meerdere doeleinden kunt gebruiken. Om jou te helpen er de beste kinderwagen 3 in 1 uit te kiezen, zijn we op zoek gegaan naar 5 topproducten. Deze kun je hieronder terugvinden en rustig bekijken. Het kan ook altijd helpen de reviews en het advies van de klanten even door te nemen.

 

 

1. vidaXL Kinderwagen 3-in-1 grijs en zwart aluminium

 

Wanneer je op zoek bent naar goedkope kinderwagens 3 in 1 dan hoef je zeker dit model van het bekende merk vidaXL even te bekijken. In vergelijking met de andere toestellen uit deze lijst is deze kinderwagen echt een koopje.

De kinderwagen is beschikbaar in maar liefst 3 verschillende kleurtjes en is geschikt om zonder problemen in het stadscentrum te gebruiken. Dit model beschikt ook over een degelijke Maxi-cosi en een autostoeltje. Dankzij de 5-punts gordel hoef je je geen zorgen te maken over de veiligheid van je kindje.

Verder is deze kinderwagen ook voorzien van een slaapstand, een voetensteun en een duwstang. Toch is het belangrijk om er rekening mee te houden dat je de voetensteun en de duwstang helemaal niet in de hoogte kunt aanpassen. Laat je hierdoor echter niet afschrikken.

 

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

2. Kinderwagen 3 in 1 Chipolino Malta frappe jeans

 

Jammer genoeg zul je met dit model van Chipolino niet meteen een kinderwagen 3 in 1 aanbieding in huis halen. Dit heeft vooral te maken met het hogere prijskaartje. Toch lijkt het wel of dit model heel wat opties en mogelijkheden aan te bieden heeft.

Dankzij de massieve banden waarover deze kinderwagen beschikt, is dit toestel werkelijk ideaal om in het stadscentrum te gebruiken. Ook wanneer je „off road” gaat, is er werkelijk geen enkel probleem. Deze kinderwagen beschikt verder ook nog over een comfortabel reiswiegje en een veilige autostoel. Bovendien is de duwstang die aan de kinderwagen zit, ook nog eens in hoogte te verstellen.

Ondanks deze opties, zijn er momenteel nog geen online beoordelingen geplaatst. Het is mogelijk dat de hoge prijs hier voor iets tussen zit. Het kan natuurlijk ook zijn dat het nog om een vrij recent toestel gaat dat nog niet echt bekend is onder het grote publiek.

 

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

3. Mio Amore 3 in 1 kinderwagen Florence excl. autostoel

 

In vergelijking met het voorgaande toestel lijkt deze 3 in 1 kinderwagen wel een koopje te zijn. Dit model is afkomstig van het bekende merk Mio Amore en biedt heel wat voordelen aan. De kinderwagen is beschikbaar in maar liefst 9 kleuren en heeft een opvallend design. Het is werkelijk iets voor de durvers die op zoek zijn naar een echte blikvanger.

Zodra je besluit om deze kinderwagen aan te kopen dan zul je merken dat er ook een reiswiegje meegeleverd wordt. Daarnaast is het mogelijk om de hoogte van de duwstang van dit toestel aan te passen in de hoogte. De massieve banden maken deze kinderwagen geschikt voor verschillende soorten ondergrond.

Het is wel belangrijk om er rekening mee te houden dat dit product niet geleverd wordt met een autostoeltje. Het is dus mogelijk dat dit de reden is dat er nog geen online beoordelingen zijn geplaatst.

 

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

4. Kinderwagen Baninni Nobel 3 in 1 Blauw (incl. autostoel)

 

Wanneer je op zoek bent naar een degelijke 3 in 1 kinderwagen die niet alleen degelijk is maar er ook nog eens goed uitziet dan is dit model misschien wel iets voor jou. De kinderwagen behoort toe aan het bekende merk Baninni en is niet meteen één van de duurste toestellen.

De kinderwagen wordt niet alleen geleverd met een degelijk en comfortabel reiswiegje maar ook nog eens met een veilig autostoeltje. Daarnaast kun je de kinderwagen perfect in het stadscentrum gebruiken dankzij de daarvoor voorziene massieve banden. De duwstang van het toestel kun je bovendien naar jouw wensen verstellen.

Momenteel heeft er nog maar één enkele koper op het product gereageerd. Langs de ene kant is het toestel bijzonder comfortabel. Langs de andere kant vindt de gebruiker de kinderwagen niet altijd even handig.

 

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

5. P’tit Chou Trento Bouclé Complete 3 in 1 Kinderwagen set Buggy 

 

Met deze 3 in 1 kinderwagen van het bekende merk P’tit Chou voorzie je maar beter een iets hoger budget. Je zult dit model zeker niet tussen de goedkope kinderwagens hoeven te verwachten. We vermoeden dat dit ook de reden zou kunnen zijn voor het ontbreken van online beoordelingen.

Dit model is beschikbaar in verschillende neutrale kleuren en straalt heel wat stijl en luxe uit. Dankzij de speciale massieve banden kun je deze kinderwagen zowel off road alsook gewoon in het stadscentrum zonder problemen gebruiken. Deze 4-wieler wordt vergezeld van een veilig autostoeltje en een comfortabele reiswieg.

Jammer genoeg kunnen wij jou geen verder advies geven over dit product. Laat je hierdoor echter niet afschrikken en bekijk het product even alvorens te oordelen.

 

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

6. Baninni Kinderwagen Ayo 3 in 1 Inclusief reiswieg en autostoeltje

 

Met deze unieke combi kinderwagen van Baninni kies je alvast voor één van de goedkope producten uit het lijstje. Deze veelzijdige 3 in 1 kinderwagen wordt geleverd inclusief een handige reiswieg én praktisch autostoeltje die je zonder problemen op de kinderwagen kunt bevestigen. Kortom, wat wil je nog meer?

Het is de ideale kinderwagen om te gebruiken vanaf de geboorte tot op het moment dat je kindje een gewicht van ongeveer 15 kg heeft bereikt. Dankzij de brede massieve banden is het mogelijk om je zelfs op moeilijk oneffen terrein te begeven. De kinderwagen is makkelijk in een slaapstand te plaatsen en biedt de mogelijkheid om de voetsteunen, handgrepen, en duwbeugel te verstellen. Bovendien kun je de zitting evenals de duwbeugel omkeren en is het mogelijk om de wieltjes en de kap te verwijderen.

De kinderwagen is voorzien van heel wat opbergruimte wat erg handig is indien je eens een dagje weg gaat. Ook wat betreft het onderhoud hoef je je alvast geen zorgen te maken. Even met een vochtig doekje erover en klaar is Kees! Klanten reageren dan ook voornamelijk positief alhoewel het onaantrekkelijke design een afknapper blijkt voor één koper.

 

Voordelen:

Levering: de levering omvat tevens ook een autostoeltje en een reiswieg die je er makkelijk kunt op klikken.

Banden: de kinderwagen is uitgerust van stevige massieve banden waardoor het mogelijk is om op eender welk type terrein te rijden.

Handig in gebruik: het is niet alleen mogelijk om de duwstang in hoogte te verstellen maar evenzeer de voetsteunen. Verder kun je de kap en de wielen makkelijk verwijderen.

Onderhoud: een vochtig doekje volstaat om de grootste vlekken te verwijderen.

 

Nadelen:

Design: slechts één enkele koper blijkt jammer genoeg niet helemaal overtuigd te zijn van het aangeboden design.

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

7. Trento eco sport 3 in 1 P’tit Chou Inclusief reiswieg en autostoeltje

 

Met de 3 in 1 kinderwagen van P’tit Chou kies je niet alleen voor kwaliteit maar ook voor design en gebruiksvriendelijkheid. En dat kan het hoge prijskaartje alvast verklaren. Ondanks de hoge prijs kunnen we toch vooral positieve online reviews opmerken waarin klanten een positief advies geven over de kinderwagen. Niets om je zorgen over te maken dus!

Deze unieke 3 in 1 kinderwagen wordt geleverd inclusief een handige reiswieg en degelijk autostoeltje die je makkelijk op de kinderwagen kunt bevestigen. Dankzij de brede luchtbanden is het de ideale “all-terrain” kinderwagen. Je kunt deze kinderwagen maximaal belasten met een gewicht van ongeveer 30 kg en hij blijkt geschikt om te gebruiken vanaf de geboorte. Geen zorgen indien je kindje overgeeft of morst, want met een vochtig doekje is dit zo verholpen.

De kinderwagen is voorzien van heel wat opslagruimte en leent zich ertoe om te gaan sporten. Het is mogelijk om de kinderwagen in slaapstand te plaatsen evenals de voetsteunen, handgrepen en duwbeugel te verstellen. Zowel de duwbeugel als de zitten blijken omkeerbaar te zijn en de wieltjes makkelijk te verwijderen.

 

Voordelen:

Draagkracht: met deze kinderwagen geniet je een totale draagkracht die overeenkomt met een kindje dat 30 kg weegt.

Onderhoud: ook hier volstaat een vochtig doekje om de meest hardnekkige vlekken probleemloos van de bekleding te verwijderen.

Handig in gebruik: het is een degelijke kinderwagen die heel wat mogelijkheden aanbiedt. Zo kun je niet alleen de voetsteunen maar ook de handgrepen makkelijk in hoogte aanpassen.

 

Nadelen:

Prijzig: besef wel dat het niet meteen de kinderwagen met de laagste prijs betreft. Daardoor is het misschien niet voor iedereen één van de populairste kinderwagens.

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

Kinderwagens 3 in 1 koopgids

 

Als je binnenkort moet bevallen dan kun je maar al beter een aantal zaken op orde hebben. Zo kun je alvast een keuze maken uit de beste kinderwagens 3 in 1. Echter is het een goede aanbeveling om niet meteen het eerste het beste product aan te kopen. Neem rustig even een kijkje en probeer de verschillende kinderwagens met elkaar te vergelijken. Ondertussen kun je letten op een aantal belangrijke eigenschappen zoals bijvoorbeeld het design, de prijs, de veiligheid en eventuele andere kenmerken. En wie weet kom je wel een leuke kinderwagen 3 in 1 aanbieding tegen.

Wat is een kinderwagen 3 in 1 en het nut ervan

Een kinderwagen 3 in 1 wordt ook wel eens vermeld als een degelijke combiwagen. Maat wat is dat nu precies? Een kinderwagen 3 in 1 is gewoon een standaard kinderwagen in combinatie met een degelijke wandelwagen. Een combiwagen of kinderwagen 3 in 1 is misschien iets duurder in vergelijking met een gewone standaard wandelwagen, maar je kunt het dan ook veel langer gebruiken.

De meeste combiwagens kun je al gebruiken vanaf het moment dat je kindje geboren is tot op het moment dat je kindje ongeveer 4 jaar oud is. Gedurende de eerste maanden kun je de combiwagen als een soort van reiswiegje gebruiken, en in een later stadium kun je dit product omvormen tot een heuse wandelwagen. Dat wordt aangeraden op het moment dat je kindje al wat langer rechtop kan zitten en meer evenwicht heeft ontwikkeld. Heel wat combiwagens kunnen bovendien aangevuld worden met een praktisch autostoeltje.

 

De reiswieg

Zoals vermeld is de combiwagen een handig instrument waar zowel jij alsook je kindje heel wat jaartjes geniet van kunnen hebben. Zo kun je vanaf de geboorte tot de leeftijd van 6 maanden de combiwagen gebruiken in combinatie met de bijbehorende reiswieg. De reiswieg biedt nog net iets meer steun en stabiliteit.

Ideaal dus als je bijvoorbeeld een lange wandeling wilt maken, zo kan je kindje wanneer hij of zij het wilt toch eventjes uitrusten. Ook handig wanneer je boodschappen wilt doen. Het reiswiegje kan ook nuttig zijn als je kindje bijvoorbeeld even bij oma en opa gaat logeren. Houd er wel rekening mee dat niet elke combiwagen over een reiswiegje beschikt. Bekijk dus even op voorhand of dit al dan niet mogelijk is.

 

Het gebruik van de wandelwagen

Rond de leeftijd van ongeveer 6 maanden zul je merken dat je kindje al iets makkelijker zelfstandig kan zitten en ook iets meer evenwicht heeft. Vanaf dat moment is het dus mogelijk om het reiswiegje te gaan vervangen en gebruik te maken van de bijbehorende wandelwageninzet. Dit kan je makkelijk blijven gebruiken tot je kindje ongeveer 4 jaar oud is.

Je kindje wordt bovendien goed vastgegespt door gebruik te maken van de 5-punts veiligheidsgordel. Verder is het vaak ook mogelijk om de rugleuning te verstellen tot zelfs een aangename ligpositie. Kortom, heel wat mogelijkheden en bijzonder aangenaam en comfortabel voor zowel jij als je kindje.

 

De combinatie met de autostoel

We hebben het al even gehad over de reiswieg en de wandelwageninzet in combinatie met de combiwagen. Maar verder zijn er ook heel wat mogelijkheden met een autostoeltje. Zo zijn er tegenwoordig heel wat combiwagens waarbij het mogelijk is om een autostoeltje op het onderstel te gaan vastklikken. Dit kan handig zijn als je bijvoorbeeld met de wagen naar de supermarkt rijdt. Zo hoef je bij aankomst enkel maar het autostoeltje op het onderstel van de combiwagen te klikken en klaar is Kees! Handig en praktisch en in een mum van tijd geregeld. Waar wacht je nog op?

Veiligheid en andere extra kenmerken

Uiteraard is het ook belangrijk om even stil te staan bij de veiligheid van je kindje als je een combiwagen gaat gebruiken. Zo zijn de meeste combiwagens voorzien van een degelijke 5-punts veiligheidsgordel. Deze kun je makkelijk vastklikken en zorgt ervoor dat je kindje stevig vastgeklikt zit in de combiwagen. Je hoeft dus niet te vrezen dat je kindje uit de wagen gaat vallen.

Daarnaast is het ook wel mooi meegenomen indien de wagen over meerdere opties en toebehoren beschikt. Zo bieden massieve banden de mogelijkheid om ook op moeilijk terrein te rijden en is het leuk indien je ook een parasol of regenhoes meegeleverd krijgt.

 

Design en mogelijke prijskaartje

Zoals reeds vermeld zul je merken dat een combiwagen vaak net een tikkeltje duurder is en dus niet meer tot de goedkope kinderwagens 3 in 1 kan gerekend worden. Wanneer je echter het geheel zult bekijken dan zul je merken dat je het op de lange termijn helemaal niet duurder is dan een gewone kinderwagen. Zo haal je met een combiwagen meteen het hele pakket van kinderwagen en wandelwagen in huis. Veel goedkoper dus dan wanneer je alles apart moet aanschaffen.

Bovendien gaat een combiwagen ook makkelijk 4 jaar mee, zo hoef je dus niet telkens een nieuwe wandelwagen te kopen wanneer je kindje in een volgende levensfase is beland. Uiteraard willen wij jou niets opdringen en beslis je helemaal zelf hoeveel budget je wilt maar ook kunt spenderen aan een degelijke combiwagen. Neem rustig de tijd om de verschillende exemplaren en opties te bekijken en houd hierbij ook rekening met de aanbiedingen.

 

 

 

Laat een reactie achter

0 COMMENTAIRES