5 beste 3 in 1 Kinderwagens Test van 2021

Laatste update: 05.07.22

 

Beste 3 in 1 kinderwagens – Vergelijkingstest & Koopgids

 

Door te kiezen voor een 3 in 1 kinderwagen kies je misschien niet altijd voor een goedkope optie, maar wel eentje die je gedurende een langere periode kunt gebruiken. Het aanbod vandaag de dag is dan ook op z’n minst ruim te noemen, wat de keuze er alleen maar moeilijker op maakt. Daarom willen wij jou graag helpen en zijn we alvast op zoek gegaan naar 3 hedendaagse topproducten. Zo blijkt de Baninni Kinderwagen alvast een schot in de roos te zijn. Een degelijk product waarbij je er gelijk een handig reiswiegje en stevige autostoel bij krijgt. Echter blijkt ook de Trento eco sport een unieke 3 in 1 kinderwagen te zijn. Indien je houdt van een neutraal en klassiek design dan is deze prachtige 3 in 1 kinderwagen echt wel iets voor jou.

 

 

Vergelijkingstabel

 

Sterkte
Zwakte
Conclusie
Offerte

 

 

5 beste 3 in 1 kinderwagens (Reviews) van 2021

 

De 3 in 1 kinderwagen wordt beschouwd als een multifunctioneel product, vaak voorzien van een duurzame maxi cosi. Of je nu een kinderwagen van Quinny kiest of toch liever de voorkeur geeft aan merken zoals Chicco en Baninni; is uiteraard een persoonlijke keuze. Wij beseffen echter wel dat de keuze tegenwoordig enorm groot is, waardoor het niet makkelijk wordt om er de beste 3 in 1 kinderwagen uit te halen. Bekijk de 5 topproducten hieronder en wie weet zit er wel een leuke aanbieding tussen?

 

 

1. Baninni Kinderwagen Ayo 3 in 1 Inclusief reiswieg en autostoeltje

 

Met deze unieke combi kinderwagen van Baninni kies je alvast voor één van de goedkope producten uit het lijstje. Deze veelzijdige 3 in 1 kinderwagen wordt geleverd inclusief een handige reiswieg én praktisch autostoeltje die je zonder problemen op de kinderwagen kunt bevestigen. Kortom, wat wil je nog meer?

Het is de ideale kinderwagen om te gebruiken vanaf de geboorte tot op het moment dat je kindje een gewicht van ongeveer 15 kg heeft bereikt. Dankzij de brede massieve banden is het mogelijk om je zelfs op moeilijk oneffen terrein te begeven. De kinderwagen is makkelijk in een slaapstand te plaatsen en biedt de mogelijkheid om de voetsteunen, handgrepen, en duwbeugel te verstellen. Bovendien kun je de zitting evenals de duwbeugel omkeren en is het mogelijk om de wieltjes en de kap te verwijderen.

De kinderwagen is voorzien van heel wat opbergruimte wat erg handig is indien je eens een dagje weg gaat. Ook wat betreft het onderhoud hoef je je alvast geen zorgen te maken. Even met een vochtig doekje erover en klaar is Kees! Klanten reageren dan ook voornamelijk positief alhoewel het onaantrekkelijke design een afknapper blijkt voor één koper.

 

Voordelen:

Levering: de levering omvat tevens ook een autostoeltje en een reiswieg die je er makkelijk kunt op klikken.

Banden: de kinderwagen is uitgerust van stevige massieve banden waardoor het mogelijk is om op eender welk type terrein te rijden.

Handig in gebruik: het is niet alleen mogelijk om de duwstang in hoogte te verstellen maar evenzeer de voetsteunen. Verder kun je de kap en de wielen makkelijk verwijderen.

Onderhoud: een vochtig doekje volstaat om de grootste vlekken te verwijderen.

 

Nadelen:

Design: slechts één enkele koper blijkt jammer genoeg niet helemaal overtuigd te zijn van het aangeboden design.

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

2. Trento eco sport 3 in 1 P’tit Chou Inclusief reiswieg en autostoeltje

 

Met de 3 in 1 kinderwagen van P’tit Chou kies je niet alleen voor kwaliteit maar ook voor design en gebruiksvriendelijkheid. En dat kan het hoge prijskaartje alvast verklaren. Ondanks de hoge prijs kunnen we toch vooral positieve online reviews opmerken waarin klanten een positief advies geven over de kinderwagen. Niets om je zorgen over te maken dus!

Deze unieke 3 in 1 kinderwagen wordt geleverd inclusief een handige reiswieg en degelijk autostoeltje die je makkelijk op de kinderwagen kunt bevestigen. Dankzij de brede luchtbanden is het de ideale “all-terrain” kinderwagen. Je kunt deze kinderwagen maximaal belasten met een gewicht van ongeveer 30 kg en hij blijkt geschikt om te gebruiken vanaf de geboorte. Geen zorgen indien je kindje overgeeft of morst, want met een vochtig doekje is dit zo verholpen.

De kinderwagen is voorzien van heel wat opslagruimte en leent zich ertoe om te gaan sporten. Het is mogelijk om de kinderwagen in slaapstand te plaatsen evenals de voetsteunen, handgrepen en duwbeugel te verstellen. Zowel de duwbeugel als de zitten blijken omkeerbaar te zijn en de wieltjes makkelijk te verwijderen.

 

Voordelen:

Draagkracht: met deze kinderwagen geniet je een totale draagkracht die overeenkomt met een kindje dat 30 kg weegt.

Onderhoud: ook hier volstaat een vochtig doekje om de meest hardnekkige vlekken probleemloos van de bekleding te verwijderen.

Handig in gebruik: het is een degelijke kinderwagen die heel wat mogelijkheden aanbiedt. Zo kun je niet alleen de voetsteunen maar ook de handgrepen makkelijk in hoogte aanpassen.

 

Nadelen:

Prijzig: besef wel dat het niet meteen de kinderwagen met de laagste prijs betreft. Daardoor is het misschien niet voor iedereen één van de populairste kinderwagens.

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

3. Mio Amore 3 in 1 kinderwagen Bianco incl. autostoel

 

Mag het allemaal net dat tikkeltje meer zijn, dan kun je altijd nog kiezen voor deze unieke 3 in 1 kinderwagen van Mio Amore. Bovendien heb je de mogelijkheid om uit diverse kleuren en designs te kiezen. Bij de levering krijg je er meteen ook een autostoeltje en reiswiegje bij die je makkelijk op de kinderwagen kunt klikken.

Net zoals de eerste kinderwagen, wordt ook dit exemplaar gekenmerkt door een belastbaar gewicht van ongeveer 15 kg. De combinatie van de massieve banden vooraan en de luchtbanden achteraan, zorgt voor een comfortabele allround kinderwagen. De kinderwagen is voorzien van extra opslagruimte en is makkelijk te onderhouden.

Je kunt de kinderwagen zonder problemen in een slaapstand plaatsen evenals de handgrepen en duwbeugel in hoogte verstellen. Zowel de zitting alsook de duwstang blijken omkeerbaar te zijn. De wieltjes kun je niet alleen vergrendelen maar ook, net zoals de kap van de kinderwagen, verwijderen. De koper is duidelijk bijzonder enthousiast en vindt de hoge prijs geen enkel probleem.

 

Voordelen:

Draagkracht: de draagkracht van deze prachtige kinderwagen wordt geschat op zo’n 15 kg.

Comfort: het is een duurzame kinderwagen die je zonder problemen kunt onderhouden en die ook nog eens heel wat opslagruimte aanbiedt.

Slaapstand: geen probleem indien je kindje eventjes wilt rusten daar je de kinderwagen zonder problemen in slaapstand kunt plaatsen.

Design: deze unieke kinderwagen is te bekomen in heel wat verschillende kleurtjes en prachtige designs. Kortom, voor elk wat wils!

 

Nadelen:

Kostenplaatje: de kinderwagen wordt echter wel gekenmerkt door een prijskaartje dat boven het gemiddelde ligt.

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

4. Kinderkraft Veo 3 in 1 Kinderwagen Inclusief Autostoel

 

Ben je op zoek naar een 3 in 1 kinderwagen die je op eender welk terrein kunt gebruiken? Dan is de KinderKraft kinderwagen inclusief massieve banden,  alvast een meer dan goede aanbeveling. Doordat de kinderwagen geleverd wordt inclusief een reiswiegje, kun je hem al vanaf de geboorte gebruiken. De maximale belastbaarheid bedraagt ruim 15 kg. Verder worden ook een handige autostoeltje meegeleverd en geniet je heel wat opbergruimte.

Heb je gemerkt dat je kindje gemorst, of misschien wat heeft overgegeven? Geen enkel probleem daar een vochtig doekje volstaat om de bekleding schoon te maken. Je kunt de kinderwagen makkelijk in de slaapstand plaatsen en de handgrepen en duwstang in hoogte verstellen. De zitting blijkt ook omkeerbaar te zijn en de wieltjes kun je, net zoals de kap, makkelijk verwijderen.

Jammer genoeg moeten we vaststellen dat er nog geen enkele koper een reactie heeft geplaatst bij deze kinderwagen. Het is mogelijk dat het om een nieuw product gaat dat nog niet zo lang geleden online gekomen is. Houd er wel rekening mee dat je niet zoveel keuze hebt inzake het design.

 

Voordelen:

Onderhoud: een vochtig doekje is alles wat je nodig hebt om de bekleding van de kinderwagen grondig schoon te maken.

Comfort: het is niet alleen mogelijk om de kinderwagen in een slaapstand te plaatsen maar je kunt verder ook de duwbeugel in hoogte verstellen.

All-road: dankzij de stevige duurzame massieve banden, kun je deze kinderwagen op om het even welk terrein gebruiken.

 

Nadelen:

Beperkt design: deze kinderwagen is jammer genoeg slechts beschikbaar in 1 enkel design en dat zou door sommigen misschien wel als een minpuntje kunnen worden beschouwd.

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

5. Bebecar Kinderwagen 3 in 1 V pack Incl Autostoel KP 051

 

Tot slot is er altijd nog de unieke 3 in 1 kinderwagen die jou geleverd wordt door Bebecar, door velen vaak omschreven als veruit het beste merk. De kinderwagen wordt jou aangeboden inclusief een reiswiegje en een autostoeltje die je er makkelijk kunt opklikken. Dit maakt het product geschikt voor pasgeboren baby’tjes tot kindjes met een lichaamsgewicht van ongeveer 22 kg.

Je kunt de kinderwagen makkelijk in slaapstand plaatsen en genieten van heel wat opslagruimte. Dankzij de massieve banden kun je de kinderwagen gebruiken op om het even welk terrein. Het is mogelijk om de wieltjes, evenals de kap, probleemloos te verwijderen. Bovendien kun je ook besluiten om de wieltjes te vergrendelen. De zitting blijkt omkeerbaar te zijn en de voetsteunen, duwbeugel en handgrepen in hoogte verstelbaar.

Het is een degelijke en duurzame kinderwagen die is afgewerkt met duurzame materialen en een prachtig design. Echter zul je wel rekening moeten houden met een hoog prijskaartje. En dit zou dan weer een mogelijke verklaring kunnen zijn voor het uitblijven van online reacties.

 

Voordelen:

Draagkracht: het is de ideale kinderwagen voor pasgeboren baby’tjes. Bovendien kun je hem een hele poos gebruiken tot je kindje het maximale gewicht van 22 kg heeft bereikt.

Slaapstand: ook hier kun je de kinderwagen makkelijk in een slaapstand plaatsen.

Comfort: de wieltjes kun je verwijderen en vergrendelen. De zitting is makkelijk omkeerbaar en de voetsteunen inclusief duwstang zijn in hoogte te verstellen. Kortom; een comfortabele kinderwagen.

 

Nadelen:

Prijzig: het hoeft niet te verwonderen dat je voor deze 3 in 1 kinderwagen best wel een mooi budget hoeft te voorzien. Probeer hier rekening mee te houden.

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

3 in 1 kinderwagens Koopgids

 

Het is niet altijd makkelijk om een keuze te maken tussen de verschillende 3 in 1 kinderwagens. Dat heeft vooral te maken met het ruime assortiment. Wat zijn de mogelijkheden op het gebied van 3 in 1 kinderwagens en welke opties kunnen, al dan niet, worden aangeboden. Met welk budget moet je rekening houden? Kortom, heel wat vragen en dus ook heel wat knopen om door te hakken. Het is alvast een goede aanbeveling om zoveel mogelijk kinderwagens te vergelijken en aandachtig te zijn voor eventuele aanbiedingen.

Wat is een 3 in 1 kinderwagen

Een 3 in 1 kinderwagen wordt ook wel eens trio-kinderwagen of meegroeikinderwagen genoemd. Het is een degelijke kinderwagen voorzien van een uniek frame waarop je niet alleen een reiswiegje maar ook een autostoeltje of een standaard zitje zou kunnen installeren. De keuze tussen de ene 3 in 1 kinderwagen of de andere is voornamelijk gebaseerd op je eigen verlangens en behoeften maar ook het budget. Hoeveel budget kun en wil je hier maximaal aan spenderen? Want je moet weten dat een degelijke 3 in 1 kinderwagen niet altijd goedkoop blijkt te zijn.

Toch blijkt het een goede aanbeveling om de aanschaf ervan op z’n minst te overwegen. Een 3 in 1 kinderwagen mag dan wel iets duurder zijn dan een gewone kinderwagen, je kunt hem vaak ook langer gebruiken. Het is de ideale kinderwagen om de periode van pasgeboren baby’tje tot flinke peuter te kunnen overbruggen. Kortom, wat zou je nog meer kunnen wensen?

 

Het verschil met een gewone kinderwagen

We hebben het al min of meer vermeld, maar er is best wel wat verschil tussen een degelijke 3 in 1 kinderwagen en een gewone kinderwagen. Eerst en vooral is er het unieke frame die je de mogelijkheid biedt of nu eens een kinderzitje dan weer een reiswiegje of autostoeltje te gebruiken. Deze optie heb je alvast niet bij een gewone kinderwagen. Op die manier kun je de kinderwagen ook veel langer gebruiken en hoef je niet continu een nieuw exemplaar aan te kopen.

Indien er toch een minpuntje moet worden aangehaald ten opzichte van de standaard kinderwagen, dan kan dat te maken hebben met het hoge prijskaartje maar ook met het gewicht. Een 3 in 1 kinderwagen weegt jammer genoeg net iets meer en is dus misschien minder handzaam om mee te nemen of in de wagen te tillen.

 

Het gebruik van de reiswieg, de wandelwagen en het autostoeltje

Een 3 in 1 kinderwagen biedt je dus de mogelijkheid aan om een reiswiegje op het frame te monteren. Op die manier is het mogelijk om de kinderwagen te gebruiken voor pasgeboren baby’tjes. Bovendien blijkt het reiswiegje ook best wel handig te zijn indien je kindje even nood heeft aan wat rust. Een slaapmomentje is zo gecreëerd en zo hoef jij je alvast geen zorgen te maken.

Zodra je kindje iets ouder is en al iets meer evenwicht en stabiliteit heeft ontwikkeld, kun je kiezen voor het autostoeltje en het gewone zitje. We schatten dat dit ongeveer kan vanaf de gemiddelde leeftijd van 6 maanden oud. Sommige kindjes zijn iets voor op hun leeftijd terwijl andere kindjes net iets meer tijd nodig hebben. En daar is helemaal niets mis mee.

Het gewone zitje, of de zogenaamde wandelwagen, kun je makkelijk gebruiken tot de leeftijd van ongeveer 4 jaar. Uiteraard is dit ook afhankelijk van het type 3 in 1 kinderwagen je besluit aan te kopen. Zo heb je modellen die slechts geschikt zijn tot 3 jaar oud of hun schatting baseren op basis van een maximaal lichaamsgewicht.

Ook het autostoeltje is een goede aanbeveling zodra je kindje wat meer zelfstandigheid heeft ontwikkeld. In de meeste gevallen wordt er gebruik gemaakt van een betrouwbare 5-punts veiligheidsgordel waarmee je je kindje veilig en wel kunt vastgespen in de wagen. Bedenk of de rugleuning hierbij verstelbaar is of niet. Dat wordt uiteraard altijd beschouwd als een meerwaarde.

Veiligheid, opties, extra kenmerken en design in verhouding tot de prijs

Uiteraard moet de veiligheid van je kindje bij de aankoop van een 3 in 1 kinderwagen altijd voorop staan. Daarom is het goed om rekening te houden met bepaalde elementen. Is er bijvoorbeeld een stevige veiligheidsgordel voorzien indien je gebruik wilt maken van het autostoeltje? Denk bij voorkeur aan het gebruik van een 5-punts veiligheidsgordel. Is de gordel makkelijk vast te klikken? Welk veiligheidssysteem is er voorzien met betrekking tot de wandelwagen en het reiswiegje?

Bovendien zul je zien dat bepaalde 3 in 1 kinderwagens over net iets meer mogelijkheden beschikken dan andere. Zo kan het handig zijn indien je heel wat opslagruimte geniet zodanig dat je alle spulletjes voor je baby steeds kunt meenemen. Ook de aanwezigheid van een regenhoes en/ of parasol kan een meerwaarde betekenen voor heel wat kopers. Is de kinderwagen voorzien van stevige brede banden waarmee je je ook op moeilijk oneffen terrein kunt begeven?

En wat dan met het design? Ben je op zoek naar een klassieke 3 in 1 kinderwagen of mag het best wel een vrolijk kleurtje zijn? Het zal je dan ook niet verwonderen dat extra opties en het design een invloed kunnen uitoefenen op het uiteindelijke prijskaartje. Bedenk daarom op voorhand waar je naar op zoek bent en welke verwachtingen je zoal hebt. Wat is het budget dat je maximaal wilt maar vooral ook kunt spenderen? En misschien kunnen de online reviews el soelaas bieden indien je twijfelt tussen meerdere 3 in 1 kinderwagens. Veel succes!

 

 

 

Laat een reactie achter

0 COMMENTAIRES