Beste barbiehuis

Laatste update: 17.06.24

 

Barbiehuizen test van 2024

 

Barbie is altijd al hartstikke populair geweest en zeker bij jonge kindjes. De poppen met het blonde haar en de vele leuke accessoires en kleedjes. Ben jij ook op zoek naar een dergelijk geschenk voor jouw kindje? Aarzel dan zeker niet. In onze koopgids proberen wij een aantal factoren te bespreken die mogelijks van pas kunnen komen tijdens de zoektocht. Echter kun je ook gelijk verder klikken naar onze top 3. Daaruit is alvast gebleken dat het Barbie Malibu DLY32 barbiehuis een topproduct is. Het gaat hier om een leuk en origineel vakantiehuisje dat best voor heel wat uurtjes speelplezier zal zorgen. Ook met het Barbie Star Light DPB51 barbiehuis mag je zeker zijn van een meer dan evenwaardig topproduct. Het product is ontworpen naar analogie met de bekende barbie film Star Light en wordt gekenmerkt door prachtige feeërieke kleuren.

 

 

Vergelijkingstabel

 

Sterkte
Zwakte
Conclusie
Offerte

 

 

 

Barbiehuis Reviews – Top 5

 

Is jouw dochter ook zo’n grote fan van Barbie en haar vriendje Ken? Dan wil ze ook graag een huis waar ze samen met hen hun avonturen kan beleven. Wij hebben er vijf voor je geselecteerd, gebaseerd op het advies van onze klanten. Het Kidcraft barbiehuis ontbreekt in deze selectie. Deze huizen behoren niet echt tot de categorie goedkope barbiehuizen.  

 

 

1. Barbie Malibu DLY32

 

Barbie spreekt tot de verbeelding. Ze is altijd gekleed volgens de laatste mode en ze rijdt rond in de snelste cabrio´s. Dit vakantiehuis past natuurlijk perfect bij haar uitstraling. Hierin kan ze helemaal in haar eigen stijl een fantastische vakantie doorbrengen met haar vriendje Ken. Mogelijk het beste barbiehuis voor je dochter!

Dit huis heeft maar liefst 3 verdiepingen. Het beschikt over 4 kamers en een dakterras met alle bijbehorende accessoires. Alle verdiepingen zijn met de lift te bereiken. Deze kan ook echt op en neer gaan. Het dakterras heeft een echte in- en uitklapbare parasol. Er wordt zelfs een tablet op poppenformaat bijgeleverd.

In de reviews voor dit barbiehuis wordt heel positief geoordeeld. De kwaliteit is super te noemen en het biedt heel veel spelfantasie aan de kinderen. Dit huis behoort tot de duurdere categorie en een aantal kopers vindt de prijs dan ook een beetje aan de hoge kant.

 

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

2. Barbie Star Light DPB51

 

Dit barbiehuis van Mattel sluit helemaal aan op de barbiefilm Star Light. Hierin gaat ze op avontuur om het heelal te redden. Je zult dan ook allemaal ruimte gerelateerde afbeeldingen zien en het heeft veel glitters en sterren. Het is geschikt voor meisjes van 3 jaar en ouder.

Dit barbiehuis is inklapbaar en heeft een zilveren draaghandvat. Je kunt het dus overal mee naartoe nemen. Naast een slaapkamer en een badkamer beschikt het ook over een aparte oefenruimte voor het hoverboarden. Twee hoverboards worden meegeleverd. Bij de accessoires voor dit barbiehuis worden zelfs een haarborstel en flesjes met badproducten voor de badkamer meegeleverd.

Klanten, die dit barbiehuis reeds kochten voor hun dochters zijn heel lovend. Voor een redelijke prijs ontvang je een top product. Het biedt hun kind heel veel spelplezier en prikkelt heel duidelijk de fantasie. Zij waarderen dit huis met maar liefst 5 sterren.

 

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

3. Barbie Dreamtopia FTV98

 

In dit droomkasteel kun je al je dromen samen met Barbie tot leven laten komen. Je kunt je fantasie eindeloos op de loop laten gaan met de 4 magische speelzones die de kamers iedere keer weer veranderen. Hier is Barbie ook helemaal gelukkig met haar lieve puppy Honey die natuurlijk wordt meegeleverd.

Dit barbiehuis is geschikt voor de leeftijd van 6 – 8 jaar. Het is heel eenvoudig in- en uitklapbaar en het  heeft een handvat. Je kunt het dus heel makkelijk meenemen als je je fantasie verhalen wilt delen met je vriendinnen. Het wordt geleverd met maar liefst meer dan 15 onderdelen voor nog meer spelplezier.

Kopers van dit barbiehuis zijn erg tevreden met hun aankoop en hun dochters ook. Het heeft een heel goede prijs-kwaliteitverhouding en het biedt hun kind heel veel spelplezier. De fantasie wordt erg geprikkeld. Een enkele koper vond de stabiliteit een beetje minder.

 

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

4. Mega Bloks 80226U

 

Dit huis van Mega Bloks doet qua prijs vermoeden dat het hier wel eens om een barbiehuis aanbieding zou kunnen gaan. Mega Bloks is producent van grote blokken voor kleine handjes. In dit beach house kan Barbie van een perfecte strandvakantie genieten samen met haar vriend Ken.

Het is een bouwset die eenvoudig te monteren is en geschikt is voor de leeftijd van 4 tot 8 jaar. Het is vervaardigd uit roze kunststof en past dus perfect bij de droomwereld van Barbie. Het heeft een bubbelbad dat ook echt met water kan worden gevuld. De maar liefst 129 onderdelen die worden meegeleverd zorgen voor eindeloos spelplezier.

Dit artikel is sinds kort aan onze collectie toegevoegd. Helaas beschikken wij dan ook nog niet over reviews van kopers. Op basis van de prijs mag je toch wel aannemen dat het de fantasie van je dochter toch echt zal prikkelen en heel veel spelplezier zal geven.

 

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

5. Poppenhuis 60x30x90 cm

 

Dit is een royaal houten barbiehuis dat je niet zomaar verplaatst. De afmetingen zijn 60 x 30 x 90 cm. Wel is het eenvoudig te monteren en met zijn afmetingen erg toegankelijk voor je dochter. Een heel mooi barbiehuis waarin ze haar fantasie ruim baan kan geven.

Het huis heeft drie verdiepingen. Hierover zijn naast speelruimtes de woonkamer, badkamer en keuken verdeeld. Op de zolderverdieping bevindt zich de slaapkamer. De verdiepingen zijn bereikbaar via een ingebouwde trap. Dit barbiehuis is vervaardigd uit grenenhout en wordt geleverd inclusief 18 miniatuurmeubels.

Ook dit barbiehuis is pas onlangs aan onze collectie toegevoegd. Wij hebben tot nu toe dan ook nog geen beoordelingen van gebruikers mogen ontvangen.

 

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

Barbiehuizen koopgids

 

Ben je op zoek naar een leuk en origineel geschenk voor je kindje? Dan heb je misschien alvast één van de beste barbiehuizen in overweging genomen? Het loont alvast de moeite om de verschillende barbiehuizen eens grondig met elkaar te vergelijken. Zo zul je kunnen vaststellen dat er wel degelijk heel wat verschillende soorten bestaan. Ook op het gebied van de installatie, het formaat en de gebruikte materialen, is het mogelijk om verschillen te ontdekken. Houd hierbij ook rekening met eventuele aanbiedingen aangezien niet alle poppenhuizen tot de goedkope barbiehuizen zullen behoren.


Wat is een barbiehuis

Maar wat is nu eigenlijk een barbiehuis? Een barbiehuis is een soort van poppenhuis, vernoemd naar het gelijknamige figuurtje Barbie. Barbie wordt afgebeeld als een jonge vrouw of mama met lang blond haar. Je kunt de kleedjes, schoenen en accessoires probleemloos vervangen. En uiteraard woont Barbie in een prachtig huis, het zogenaamde barbiehuis. Je kunt dergelijk poppenhuis vergelijken met een soort van verkleinde versie van een bestaand traditioneel huis; zeg maar een miniatuur replica.

De meeste dingen die je in een traditioneel huis kunt terugvinden, zul je dus ook in een verkleind formaat in het barbiehuis kunnen spotten. Denk maar aan een bed, een keuken, kastjes en noem maar op. Echter is het wel belangrijk om niet zomaar het eerste het beste barbiehuis aan te kopen. Tegenwoordig bestaan er zoveel mogelijkheden dat het niet altijd makkelijk is om een keuze te maken. Bovendien heb je vandaag de dag ook de mogelijkheden om de meeste barbiehuizen verder uit te breiden. Denk bijvoorbeeld maar aan een bijbehorende wagen en manege.

 

De pluspunten van een degelijke barbiehuis

De aankoop van een degelijk en duurzaam barbiehuis is niet altijd goedkoop maar kan wel heel wat voordelen opleveren. In eerste instantie staat het natuurlijk garant voor heel wat uurtjes speelplezier. Je zult merken dat je kindje, zeker op een druilerige zondagnamiddag met plezier met het barbiehuis zal spelen. Bovendien ook samen met je vriendjes van het barbiehuis genieten. Daarnaast is een barbiehuis nooit verloren en is er altijd de mogelijkheid tot uitbreiding. Denk maar aan een bijbehorende barbie wagen of een barbie zwembad.

 

Het type en het formaat

Het is een aanbeveling om ook even stil te staan bij het formaat en het type barbiehuis. Zoals je wel al zult vermoeden, bestaan er verschillende soorten barbiehuizen. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor een vrij groot barbiehuis met maar liefst 3 tot 4 verdiepingen die worden verbonden door middel van een lift. Maar je kunt ook beslissen om je te beperken tot een bepaald woongedeelte. Zo kun je bijvoorbeeld alleen de barbie slaapkamer aankopen met bijbehorende kleerkast.

Daarnaast heb je tegenwoordig ook een zogenaamde barbie manege en diverse winkels en shops. Kortom, er zijn heel wat mogelijkheden die vaak voor heel veel keuzestress kunnen zorgen. Het grote voordeel is dat je ze allemaal met elkaar kunt verbinden. Zo kun je de winkel naast het eigenlijke huis van Barbie plaatsen net zoals je de manege er ook kunt bij plaatsen. Daarvoor zul je natuurlijk ook wel net iets meer beschikbare ruimte hoeven te voorzien.


De gebruikte materiaalsoorten en de installatie

Wat betreft de gebruikte materialen zul je merken dat er toch ook verschillende opties zijn. De meeste barbiehuizen zijn vervaardigd uit duurzaam plastic of kunststof. Het nadeel, volgens sommige klanten, is dat bepaalde onderdelen wel vrij kwetsbaar zullen zijn en misschien sneller stuk gaan. Uiteraard kun je ook kiezen voor diverse andere materiaalsoorten, die misschien iets steviger zijn zoals metaal en karton.

We raden jou ook aan om even stil te staan bij de installatie van het barbiehuis. In de meeste gevallen zul je bij thuiskomst zelf nog bepaalde delen in elkaar hoeven te steken. Dat kost in de meeste gevallen helemaal geen moeite. Alles wordt duidelijk aangegeven op de meegeleverde handleiding. Uiteraard kan het voor jonge kindjes best wel moeilijk zijn om het huisje te monteren, maar dan kunnen papa of mama misschien wel even de grootste delen in elkaar plaatsen?

 

Accessoires, toebehoren en prijs

Tot slot zul je merken dat de aankoop van een degelijk barbiehuis vaak gepaard gaat met heel wat accessoires en toebehoren. Denk maar aan diverse schoenen, kleedjes, haarborstels en noem maar op. Dat is allemaal leuk omdat het zorgt voor heel wat speelplezier.

Echter kunnen dergelijke kleine onderdelen ook makkelijk kwijt te spelen zijn. En zijn kleine onderdelen en toebehoren bovendien ook minder geschikt voor jonge kindjes. Houd daarom ook rekening met de leeftijdscategorie die op de verpakking vermeld wordt.

Wat het prijskaartje betreft zul je toch wel merken dat barbiehuizen tot het duurdere speelgoed behoren. Je voorziet dus maar beter iets meer budget. Uiteraard beslis je helemaal zelf hoeveel geld je maximaal wilt maar vooral ook kunt spenderen. En je kunt altijd nog een aantrekkelijke barbiehuis aanbieding spotten.

 

 

Laat een reactie achter

0 COMMENTAIRES