5 Beste Fidget Spinners Test van 2024

Laatste update: 17.06.24

 

Fidget Spinners – Vergelijkingstest & Koopgids

 

Heb je nog geen fidget spinner in huis? Dan is het misschien hoog tijd om er eentje in huis te halen. Vandaag de dag kun je kiezen tussen allerlei verschillende vormen, formaten, kleuren en designs. Zo zal er vast en zeker eentje zijn die helemaal aan jouw wensen en verwachtingen kan voldoen. Om de keuze voor jou enigszins makkelijker te maken, zijn we alvast op zoek gegaan naar de 3 best beoordeelde fidget spinners. Zo hebben we gemerkt dat de Nomad Fidget Spinner 2 Pack voor een betere Concentratie en Focus alvast een goede keuze blijkt te zijn. Te verkrijgen bovendien in 3 verschillende doch bijzonder prachtige kleuren. Je zou eventueel ook kunnen kiezen voor de Fidget Spinner Roze Handspinner. Zoals de naam doet vermoeden, is deze unieke handspinner afgewerkt in een opvallende prachtige roze kleur.

 

 

Vergelijkingstabel

 

Sterkte
Zwakte
Conclusie
Offerte

 

 

5 Beste Fidget Spinners (Reviews) van 2024

 

Je ziet ze steeds meer in het straatbeeld verschijnen en vooral kinderen en jongeren lopen rond met de beste fidget spinner. Net zoals met heel veel producten en toestellen is er ondertussen ook bij de fidget spinner een ruim assortiment op de markt gebracht. Daarom hebben wij, op basis van de online reviews en het advies van klanten een top 5 geselecteerd. Deze willen wij jou hieronder graag presenteren. Bekijk de producten eens rustig en wie weet zit er wel een fidget spinner aanbieding tussen.

 

 

1. Nomad Fidget Spinner 2 Pack voor een betere Concentratie en Focus

 

De dag van vandaag zijn er maar heel weinig mensen die geen fidget spinner in huis hebben. Als jij nog bij deze groep hoort dan kun je alvast eens deze fidget spinner van het bekende merk NOMAD Spinners bekijken.

Deze hand spinner is gemaakt uit stevig en duurzaam ABS materiaal en is beschikbaar in 3 verschillende kleuren. De fidget spinner is ideaal voor mensen die vaak lijden onder heel wat stress en zich minder goed kunnen concentreren. Bovendien zorgt het ook voor een enorme afleiding voor personen met ADHD of autisme.

We merken vooral positieve reacties bij deze fidget spinner op. Heel veel mensen zijn het erover eens dat het toestel zeer gebruiksvriendelijk en duurzaam is. Bovendien krijg je er bij de aankoop ook nog een leuk opbergtasje bij.

Ben je op zoek naar een leuke en degelijke fidget spinner maar zie je door de bomen het bos niet meer? Dan loont het alvast de moeite om deze fidget spinner even grondig onder de loep te nemen. Het product wordt jou aangeboden en geleverd door het sterk gewaardeerde, en misschien ook wel het populairste merk NOMAD.

 

Voordelen:

Design: het is mogelijk om deze fidget spinner in diverse kleuren en designs te bekomen.

Materiaal: het is een stevige en duurzame fidget spinner die vervaardigd is uit kwalitatief ABS materiaal.

Gebruiksgemak: heb je vaak last van stress en/ concentratieproblemen? Of heb je misschien te kampen met een bepaalde vorm van ADHD? Dan is deze unieke fidget spinner alvast een meer dan goede aanbeveling.

 

Nadelen:

Niet duurzaam: slechts een enkele koper is van mening dat de fidget spinner helemaal niet zo duurzaam is als wordt beweerd.

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

2. Fidget Spinner Roze Handspinner

 

Indien je op zoek gaat tussen de goedkope fidget spinners dan zul je vast en zeker dit model tegenkomen van het bekende merk ZURU. Deze handspinner heeft een mooie roze kleur en is daardoor in het bijzonder aantrekkelijk voor meisjes. Uiteraard kun je nog kiezen tussen heel wat andere mooie kleurtjes.

Indien je dus nog op zoek bent naar het ideale geschenk voor je partner of voor je kind dan valt dit zeker te overwegen. Bovendien pakt de fidget handspinner problemen zoals stress en angstaanvallen weg. Het weegt vrij weinig en is daardoor ideaal om mee te spinnen en te draaien.

Ook hier merken we dat de kopers er helemaal weg van zijn. Sommige gebruikers geven een zeer positief advies over het design en de kleuren. Andere zijn dan weer heel tevreden over de kwaliteit en de stevigheid waarover deze fidget spinner beschikt.

Je zou natuurlijk ook voor deze unieke fidget spinner kunnen kiezen die jou wordt aanbevolen door ZURU. Misschien doet dit merk niet meteen een belletje rinkelen maar toch mag je zeker zijn van een uitstekende kwaliteit en duurzaamheid. Of het product ook over de laagste prijs beschikt dat valt nog even af te wachten.

 

Voordelen:

Formaat: het is een degelijke fidget spinner die gekenmerkt wordt door een standaard formaat van 9,5 bij 4 cm.

Design: de fidget spinner is hoofdzakelijk afgewerkt in een witte kleur met hier en daar een opvallend roze accent.

Gebruiksgemak: de fidget spinner ligt bijzonder comfortabel in de hand en is aangenaam om mee te werken. Ideaal om de stress tegen te gaan en eventuele concentratieproblemen aan te pakken.

Materiaal: deze unieke hand spinner is volledig vervaardigd uit duurzaam kunststof.

 

Nadelen:

Verveelt snel: ondanks de vele positieve reacties blijkt toch één enkele koper van mening te zijn dat de hand spinner vrij snel gaat vervelen.

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

3. Hand Fidget Spinner Glow in the Dark

 

Als je toch op zoek bent naar een bijzondere fidget spinner dan loont het vast en zeker de moeite om dit model van het merk zeldzaamgoed.nl eens rustig te bekijken. Het is iets duurder in vergelijking met de vorige 2 spinners maar dit heeft te maken vanwege de opties.

Deze „Glow in the Dark” spinner zal namelijk gaan oplichten in het donker en voor een zeer speciaal en bijzonder effect zorgen. Het is een compacte spinner die niet zo heel veel weegt en daardoor gemakkelijk te hanteren is. Personen met ADHD of autisme die wat moeite hebben om zich te concentreren, zijn zeker gebaat met deze degelijke fidget spinner.

Ondanks het feit dat de fidget spinner toch over enkele kleine onderdelen beschikt, merken we dat de meeste klanten wel degelijk bijzonder tevreden zijn. De kwaliteit is uitstekend en de fidget spinner ziet er ook nog eens grappig en aantrekkelijk uit.

Mag het allemaal net een tikkeltje meer zijn dan zou je altijd nog kunnen kiezen voor deze unieke fidget spinner. Het product wordt jou aanbevolen door misschien wel het beste merk; zeldzaamgoed.nl. Om het voor jou makkelijker te maken, zetten we de populairste kenmerken alvast even op een rijtje.

 

Voordelen:

Glow in the Dark: deze fidget spinner heeft zijn naam alvast niet gestolen aangezien deze gaat oplichten zodra het donker wordt.

Formaat: de spinner is vrij compact en bovendien ook nog eens licht van gewicht. Dit maakt het makkelijk om de fidget spinner te bewegen.

Handig in gebruik: zeker personen die te kampen hebben met een vorm van concentratieproblemen, ADHD of zelfs autisme, wordt aangeraden om deze fidget spinner in huis te halen.

 

Nadelen:

Prijzig: in vergelijking met sommige andere fidget spinners zul je merken dat dit product niet meteen over de laagste prijs beschikt. Je voorziet dus maar beter iets meer budget.

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

4. Fidget Colour Spinner Metaal

 

Sommige mensen kopen graag iets aan dat er heel uniek en apart uitziet. Deze metalen spinner is dat zeker en vast. En bovendien hoef je er nog niet eens zoveel geld voor uit te geven.

De fidget spinner is helemaal gemaakt uit bijzonder hoogwaardig keramisch materiaal. Dit zorgt er niet alleen voor dat de spinner er heel uniek uitziet maar het zorgt er ook voor dat de spinner ook veel langer draaien. Indien je dus vaak veel last hebt van stress dan is dit product zeker en vast iets voor jou.

Op dit moment zijn er nog maar twee online reviews geplaatst. Toch kunnen we meteen opmerken dat de klanten uitermate tevreden zijn over de duurzaamheid en het design. Verder wordt er ook een bijzonder positief advies gegeven over de gunstige prijs-kwaliteitverhouding van deze spinner.

Met de Fidget Colour Spinner kies je niet alleen voor kwaliteit en duurzaamheid maar tegelijk ook voor een opvallend design. Deze fidget spinner is een echte blikvanger en ideaal voor mensen die zich willen onderscheiden van de rest. Een overzicht van de voor- en nadelen kun je hieronder raadplegen.

 

Voordelen:

Materiaal: bij de productie van deze fidget spinner heeft men hoofdzakelijk gebruik gemaakt van duurzaam keramisch materiaal.

Kostenplaatje: je zult het misschien niet meteen verwachten maar toch valt het prijskaartje van deze fidget spinner bijzonder goed mee.

 

Nadelen:

Design: een blik op de online reviews toont tot op heden alleen maar positieve reacties aan. Echter is het mogelijk dat het design niet bij iedereen in de smaak zal vallen wegens net iets té opvallend.

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

5. Circled Fidget Spinner

 

Tot slot is er dan nog deze unieke circled handspinner waarvoor je, in tegenstelling tot de voorgaande producten, best iets meer budget voor voorziet. De spinner is beschikbaar in maar liefst 25 verschillende kleuren. Op die manier kun jij de fidget spinner uitkiezen die je zelf het mooiste vindt.

Dit model is helemaal gemaakt uit stevig en duurzaam aluminium. Aluminium heeft ook de eigenschap om heel licht te wegen en dat zul je meteen merken zodra je met de handspinner spint. Het is werkelijk het ideale ontspanningsmiddel voor mensen die te kampen hebben met heel wat stress.

Ondanks het feit dat het om een kwetsbaar toestel gaat volgens een gebruiker, merken we toch vooral de positieve online reacties. Laat je hierdoor zeker niet afschrikken en oordeel gewoon zelf.

Tenslotte is het mogelijk om het rijtje van 5 topproducten af te sluiten met deze unieke fidget spinner. Ben je benieuwd of dit product al dan niet aan jouw verwachtingen en eisen kan voldoen? Aarzel dan niet en lees vooral een verder. Een selectie uit de belangrijkste kenmerkende eigenschappen kun je hieronder raadplegen.

 

Voordelen:

Design: je zult merken dat deze circled fidget spinner bijzonder populair is en dat heeft mede te maken de enorme keuzemogelijkheden op vlak van kleuren en design.

Materiaal: in tegenstelling tot sommige andere fidget spinners zul je merken dat dit exemplaar vervaardigd is uit stevig doch lichtgewicht aluminium.

 

Nadelen:

Kwetsbaar: een enkele koper is van mening dat de fidget spinner vrij kwetsbaar is en bijgevolg sneller stuk gaat.

Prijzig: de prijs van deze fidget spinner ligt ook iets boven het gemiddelde.

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

Fidget spinners koopgids

 

Je zult er vast en zeker wel al eens over gehoord hebben, over de “fidget spinner”. Bovendien zie je ook steeds vaker opduiken bij je thuis, bij vrienden of kennissen. Het zal dan ook niet verwonderen dat er momenteel al heel wat verschillende fidget spinners ontworpen zijn. Indien je op zoek bent naar één van de beste fidget spinners, dan kunnen we jou alvast aanraden om zoveel mogelijk spinners te vergelijken. Verder is het ook een goed advies om te letten op het design, het ontwerp, het materiaal en het prijskaartje. Probeer hierbij eventuele promoties of leuke aanbiedingen alvast niet uit de weg te gaan.

 

 

Wat is een fidget spinner

Alvorens je besluit om een fidget spinner aan te kopen, dan is het natuurlijk ook een goed idee om te weten wat hiermee bedoeld wordt. Een fidget spinner wordt door sommige gebruikers ook omschreven als een “handspinner”. Het is een vrij compact speeltje, dat eigenlijk ontworpen is om ervoor te zorgen dat je iets in je handen kon houden. Als je van nature een onrustig persoon bent, of vaak met stress te kampen hebt, dan kan een fidget spinner hierop inspelen en de stress aanpakken.

Vandaag de dag is het assortiment al enorm uitgebreid. Zo zul je niet alleen merken dat er fidget spinners zijn in tal van leuke kleuren en designs, maar dat er ook heel wat verschil is naar het materiaal toe. Indien je dus besluit om een fidget spinner aan te kopen, dan kan het alvast een bijzonder goede aanbeveling zijn, om verschillende spinners te bekijken en te vergelijken. Vervolgens kies je de fidget spinner uit die het meeste aan jouw verwachtingspatroon beantwoordt.

 

Voordelen van de fidget spinner

Het is ook nuttig om even stil te staan bij de voordelen van dit aparte en unieke speeltje. Veel mensen zijn wel op de hoogte van wat een fidget spinner is, maar weinigen weten ook effectief waarvoor het gebruikt wordt. Daarom is het een goed idee om er even aandacht aan te besteden. Zoals we reeds vermeld hebben, zijn sommige mensen van nature heel onrustig. Een fidget spinner is het ideale speeltje om dan in je handen te hebben, en waar je even kunt aan friemelen.

Als je vaak last hebt om je te concentreren, dan kan een fidget spinner ervoor zorgen dat je meer focus houdt. En dus geconcentreerd met iets bezig kunt zijn. En dat kan alvast een goed hulpmiddel zijn, zowel voor jong als oud. Bovendien is het ook al meermaals gebleken, uit verschillende studies en onderzoeken, dat de fidget spinner vaak stress kan helpen verminderen.

 

Gebruikte materiaalsoorten en het ontwerp

Zoals in het vorige stukje reeds min of meer aangegeven is, zul je merken dat er toch ook heel wat onderscheid is op het gebied van materiaalsoorten. Een fidget spinner is gemaakt volgens een bepaalde vorm. En deze vorm kan vervaardigd zijn uit plastic, maar ook hout en metaal behoren tot de mogelijkheden. In het midden van deze vorm, bevindt zich dan weer de kogellager. De kogellager is dus eigenlijk het stuk van de spinner, dat je tussen je duim en je wijsvinger moet houden. Vervolgens zorg je er met een andere vinger voor dat de spinner draait.

Hoe meer gewicht en druk je uitoefent op een fidget spinner, hoe langer de spinner ook zal blijven draaien. Het extra gewicht kan ook toegevoegd worden, met behulp van de kogellager. In dat geval zal de specifieke kogellager niet zozeer een draaiende functie hebben, maar veeleer moeten zorgen voor meer gewicht. Kortom er zijn heel wat fidget spinners op de markt. Je beslist uiteraard zelf of je gaat voor een exemplaar dat gemaakt is uit plastic, of wil je toch liever eentje uit hout of uit duurzaam metaal.

 

 

Design en prijskaartje

In je zoektocht naar de voor jou ideale fidget spinner, zul je merken dat er heel wat mogelijkheden zijn. Zo is er niet alleen een onderscheid op basis van de gebruikte materiaalsoorten, maar ook op basis van het formaat en het design.

Er zijn tegenwoordig heel fidget spinners in tal van verschillende formaten, groot en klein. En dit zal het prijskaartje dan ook op een bepaalde manier gaan beïnvloeden. Daarnaast zal ook het design een bepaald effect hebben op de prijs. Zo zal een fidget spinner met een uniek en apart design duurder in de aankoop zijn, dan een neutrale fidget spinner.

Het spreekt voor zich dat je helemaal vrij bent om te kiezen hoeveel je spendeert aan een fidget spinner. Houd er wel rekening mee dat de prijs zo hoog kan zijn als je zelf wilt. Er zijn tegenwoordig heel wat goedkope fidget spinners op de markt die amper een paar euro kosten. Toch zijn er ook exemplaren die met gemak de 100 euro bereiken of meer. In dat geval is het een goed idee, om aandachtig te zijn voor eventuele promoties. En wie weet kun je zo wel een aantrekkelijke fidget spinner aanbieding weten te spotten.

 

 

Laat een reactie achter

0 COMMENTAIRES