Beste kinderen kassa

Laatste update: 17.06.24

 

Kinderen kassa’s test van 2024

 

Ben je nog steeds op zoek naar een leuk en origineel geschenk voor de verjaardag van je kind? Dan heb je misschien alvast even gedacht aan een leuke kinderen kassa. Op die manier kun je je kind ook helpen rekenen en hen tal van andere vaardigheden bijbrengen. Om het voor jou allemaal wat makkelijker te laten verlopen, zijn we alvast op zoek gegaan naar de 3 best beoordeelde toestellen. Zo blijkt de Fisher-Price Kassa alvast een goede en vooral leuke aankoop te zijn. Deze kinderen kassa ziet er bovendien ook heel erg aantrekkelijk uit dankzij de verschillende kleurtjes en accessoires. Je kunt natuurlijk ook altijd kiezen voor de Johntoy 27497 kinderen kassa. Dit model is werkelijk ideaal voor kindjes vanaf de leeftijd van ongeveer 3 jaar oud.

Sint 2024Sint 2024
Vergelijkingstabel

 

Sterkte
Zwakte
Conclusie
Offerte

 

 

Kinderen kassa Reviews – Top 5

 

 

Kinderen kunnen zich tegenwoordig vermaken voor de televisie of online, maar het is altijd een gezonde zaak om sociaal bezig te zijn in de nabije omgeving. Dit kan met de beste kinderen kassa, waarbij de kleintjes zich kunnen voordoen als zakenlieden of een supermarkteigenaar. Je kunt gerust de mogelijkheden hieronder bekijken voor de kinderen.

 

 

Aanbevolen producten

 

 

1. Fisher-Price Kassa

 

Kinderen houden ervan om alles na te doen wat ouderen demonstreren, daarom is het goed om positieve dingen voor je kinderen te doen. Een goed voorbeeld is weten hoe met geld om te gaan en je kind kan dat ook op heel jonge leeftijd met de Fisher-Price kassa.

Dit product is een leuke bezigheid voor kinderen, want wanneer de la open gaat hoor je een belletje afgaan.

Deze kinderen kassa is ook heel leerrijk, omdat het met kleurrijke muntstukken wordt geleverd om het kind te helpen vormen op het gebied van vergelijken en herkennen.

Het is te merken dat men niet genoeg krijgt van dit topproduct, want er zijn meer dan 100 gebruikers die goed advies geven ervoor en velen vragen naar meer onderdelen en extra muntjes.

Dit product heeft over het algemeen een goede beoordeling, alleen is de kinderen kassa niet geschikt voor peuters.

Ben je op zoek naar een leuk en origineel geschenkje voor je kind dan kun je misschien deze kinderen kassa even bekijken. Dit product is afkomstig van het merk Fisher-Price dat door heel wat kopers ook als het beste merk wordt beschouwd. Het is dus mogelijk dat je dit toestel tussen de populairste kinderen kassa’s zult terugvinden.

 

Voordelen:

Design: deze kinderen kassa beschikt over heel wat mogelijkheden. Zo zijn er heel wat hendeltjes en knopjes waarop je kind kan drukken.

Handig in gebruik: deze kinderen kassa is bijzonder makkelijk te bedienen en bovendien kun je je kind ook leren hoe hij of zij moet omgaan met geld.

Accessoires en kenmerken: de kassa is voorzien van leuke geluidjes en bovendien krijg je er bij de aankoop ook heel wat leuke accessoires bij. Denk maar aan een heleboel kleurrijke muntstukken.

 

Nadelen:

Niet voor peuters: slechts enkele kopers vinden deze kinderen kassa vanwege de kleine onderdelen niet voldoende veilig voor peuters.

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

2. Johntoy 27497

 

Als je een kleine ondernemer bent met een winkeltje is het leuk als je kinderen zich kunnen vermaken met een kinderen kassa. Dit product van Johntoy heeft dezelfde eigenschappen als een echte kassa. Het is helaas niet geschikt voor kinderen onder de 3 jaar, omdat ze geneigd zijn van alles in de mond te stoppen. Dit product wordt geleverd met muntjes, biljetten, een kredietkaartje, een pinpas, enkele speelgoed levensmiddelen en nog veel meer. Deze kinderen kassa heeft een oproepsysteem om gemakkelijk naar hulp te vragen.

Het is geen wonder dat dit product een kinderen kassa aanbieding is, want het heeft veel positieve reviews.

Sommige gebruikers hebben moeite met het formaat van dit product en dat het loopbandje handmatig gedraaid moet worden. Maar voor de meerderheid voldoet dit product perfect aan de verwachtingen, want het garandeert eindeloos plezier en het is van goede kwaliteit.

Wil je liever niet zoveel geld uitgeven aan een degelijke kinderen kassa? Of heb je gewoon een beperkt budget? Dan hoef jij helemaal niet te panikeren want wij bieden jou de ideale oplossing. Deze Johntoy 27497 kinderen kassa is voorzien van de laagste prijs en daardoor ideaal voor jou.

 

Voordelen:

Kostprijs: je zult meteen versteld staan van het mooie maar vooral betaalbare prijskaartje van deze leuke kinderen kassa.

Accessoires: zodra je de kinderen kassa aankoopt dan krijg je er meteen ook heel wat leuke spulletjes bij. Denk maar aan muntstukken, kredietkaartjes, biljetten, een handige pinpas en nog zoveel meer leuke dingetjes.

 

Nadelen:

Formaat: slechts een kleine minderheid van de kopers had liever een iets grotere kinderen kassa gehad.

Niet onder de 3 jaar: het wordt aangeraden om dit apparaat niet aan kindjes te geven die jonger zijn dan 3 jaar oud. Dit heeft vooral te maken met de kleine onderdelen die gevaarlijk kunnen zijn.

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

3. Smoby Winkelkassa

 

De elektronische winkelkassa van het merk Smoby neemt dit speelgoed een stapje verder. Met deze kinderen kassa kunnen je kinderen zeker uren bezig zijn, vanwege de realistische eigenschappen van dit product. Het heeft een echte scanner en een LCD scherm dat weergeeft wat je optelt of aanslaat.

Dit product beschikt over een microfoon waarmee je kunt oproepen en het maakt ook 6 verschillende geluiden. Deze kinderen kassa is geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar en ouder. Je krijgt bij de aankoop ook 26 accessoires mee in het pakket.

Een gebruiker vindt dat dit product van matige kwaliteit is en snapt niet waarom dit product niet behoort tot de goedkope kinderen kassa’s. Voor de overige gebruikers zijn er geen minpunten tot nu toe en is het heel leuk voor het kind met een prachtig ontwerp. Deze kinderen kassa is voor hen ook van goede kwaliteit.

Je kunt natuurlijk ook altijd kiezen voor deze leuke kinderen kassa van het bekende merk Smoby. Alvorens je beslist om dit product aan te kopen, willen wij er zeker van zijn dat je precies weet wat de eigenschappen ervan zijn. Bekijk hieronder alvast even de voordelen en de nadelen van deze leuke kinderen kassa.

 

Voordelen:

Elektronisch: in tegenstelling tot de vorige toestellen die we hierboven besproken hebben, zul je merken dat deze kinderen kassa volledig elektronisch werkt.

Gebruiksgemak: het apparaat is niet alleen voorzien van een handige LCD scherm dat ook wel degelijk werkt. Maar het is ook uitgerust met een realistische scanner die ook echt functioneert. Door middel van de microfoon kun je bijvoorbeeld zelf bepaalde dingen gaan oproepen. Net zoals in een echte winkel.

Handig in gebruik: je zult merken dat de kinderen kassa over meerdere leuke geluiden beschikt. Verder krijg je er op het moment van de aankoop nog heel wat leuke accessoires en hulpstukken bij.

 

Nadelen:

Matige kwaliteit: volgens één enkele koper is de kwaliteit van deze kinderen kassa helemaal niet zo uitstekend.

Prijskaartje: het spreekt voor zich dat je deze kinderen kassa niet meteen tussen de goedkope apparaten zult hoeven te verwachten.

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

4. Jouéco met Scanner

 

De kinderen kassa van Jouéco is gemaakt van hout en het is voorzien van een scanner met een pin terminal. Dit product is heel aantrekkelijk voor het kind, omdat de knoppen op de kassa gekleurd zijn en het heeft op zichzelf ook een pakkende kleur.

Dit maakt het gemakkelijk voor het kind om op een leuke manier kleuren en getallen te herkennen. De geluiden van deze kassa zijn heel simpel en het kleintje kan deze gemakkelijk nadoen. Ook is het voorzien van een kassabon waarop het kind kan schrijven, tekenen of krabbelen.

Dit product is niet geschikt voor kinderen jonger dan 3 jaar, maar het is populair onder de gebruikers, want zij zijn er allemaal heel blij mee. Voor de kinderen is het heel aantrekkelijk en het is verder ook van goede kwaliteit. Het heeft een mooie vormgeving en de kinderen hebben er veel speelplezier mee.

Je hebt natuurlijk ook altijd de mogelijkheid om te kiezen voor de kinderen kassa van het al dan niet bekende merk Jouéco. Dit model is bovendien meteen ook een echte blikvanger want het is helemaal vervaardigd uit mooi en duurzaam hout. Je hoeft helemaal geen schrik te hebben voor eventuele oneffenheden in het hout want het is allemaal heel mooi afgewerkt.

 

Voordelen:

Set: de set bestaat enerzijds uit een handige kinderen kassa. Bovendien krijg je er ook een leuke scanner bij net zoals een handig apparaatje om de pinpas te lezen.

Design: de kinderen kassa is vervaardigd uit stevig en natuurlijk hout maar is afgewerkt in vrolijke en aantrekkelijke kleurtjes die meteen de aandacht van je kind zullen trekken.

Kassabon: je krijgt er ook een leuke kassabon bij zodat je kindje daar alvast wat kan op krabbelen of schrijven.

 

Nadelen:

Leeftijd: het wordt aangeraden om deze leuke kinderen kassa niet te laten gebruiken voor kindjes die jonger zijn dan 3 jaar oud.

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

5. Hape Houten Kassa

 

Deze kinderen kassa van Hape is gemaakt van hout en het is een blikvanger met de gekleurde onderdelen. Het heeft een scanner en het beschikt over een kredietkaart en het werkt op batterijen. Dit product is geschikt voor kinderen ouder dan 2 jaar en het heeft geen geluidsoptie. Deze kinderen kassa heeft een gewicht van nog geen 1,5 kg en is dus handig om te gebruiken. Je kunt met dit product in je eentje gezellig bezig zijn en je zeker voor uurtjes vermaken.

Een deel van de gebruikers van deze kinderen kassa vindt de onderdelen te klein en zij hebben soms moeite om de kassa te openen en te sluiten.

Verder valt er niets te klagen met dit product, want het is van goede kwaliteit en het is heel aantrekkelijk voor het kind. Met deze kinderen kassa kunnen kinderen eindeloos plezier beleven.

Tot slot is er dan ook nog de mogelijkheid om te gaan kiezen voor deze unieke en originele kinderen kassa van het bekende merk Hape. Het is een degelijk apparaat dat net zoals de vorige kinderen kassa volledig uit hout is vervaardigd.

 

Voordelen:

Design: indien je op zoek bent naar een echte blikvanger dan is deze kinderen kassa vast en zeker iets voor jou. De felle en vrolijke kleurtjes zullen zonder twijfel de aandacht van je kindje trekken.

Functies en kenmerken: de kinderen kassa wordt geleverd in combinatie met een handige scanner en een leuke kredietkaart. Verder werkt het toestel ook op batterijen.

 

Nadelen:

Kleine onderdelen: sommige gebruikers zijn van mening dat de kassa te veel kleine onderdelen bevat die gevaarlijke kunnen zijn voor kinderen.

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

Kinderen kassa’s koopgids

 

Wil jij de ondernemerszin bij jouw kind aanwakkeren of hen gewoon op een leuke manier met geld leren omgaan dan kan dit nu met de beste kinderen kassa’s. In jouw zoektocht naar de ideale kinderen kassa aanbieding is het dan ook belangrijk dat je kijkt naar het gebruik, het type, de mogelijkheden, de toebehoren en uiteraard de prijs.

Gebruik en type

Het is belangrijk dat kinderen zich van jongs af aan kunnen ontwikkelen en een kinderen kassa kan daarbij helpen. Dankzij dit product kun je jouw kind op een goede en verantwoordelijke manier met geld leren omgaan zonder dat het saai wordt. Ook rekensommen kunnen op een eenvoudige manier worden uitgelegd.

Bovendien is het ook leuk speelgoed als je zelf ondernemer bent en eigenaar bent van bijvoorbeeld een snoepwinkel of krantenwinkel. Op die manier kan jouw kind zich vermaken met zijn of haar eigen kinderen kassa op momenten dat ze met jou in de winkel staan. Terwijl jij dan in jouw winkel staat, leer je je kind meteen ook omgaan met geld.

Als je besluit een kinderen kassa aan te kopen dan zul je al snel merken dat er heel wat mogelijkheden zijn. Zo heb je modellen die gemaakt zijn uit plastic en de modellen uit hout. Toch is het belangrijkste onderscheid te noteren in het feit of het om een elektrische of om een standaard kassa gaat. Een standaard kassa werkt helemaal niet op batterijen en is dus vrij eenvoudig. De kinderen kassa’s die op batterijen werken, zijn meestal veel leuker voor kinderen. Omdat dit gepaard gaat met geluiden, je kunt de kassa open en dicht doen en er is een soort van loopband om je goederen op te leggen.

 

Mogelijkheden en toebehoren

Afhankelijk van het model dat je besluit te kopen zul je meer of minder mogelijkheden hebben. Bij een model dat niet elektrisch gestuurd wordt zul je bijvoorbeeld heel veel dingen zelf moeten doen. Als je wilt dat de loopband waarop de goederen liggen draait, dan is dit meestal door middel van een handmatige hendel. Bij de elektrische kinderen kassa’s is het mogelijk dat dit allemaal automatisch gaat.

Veel recente modellen beschikken ook over leuke geluidjes die het voor het kind leuker en aangenamer maken. Zo zijn er toestellen die een bepaald geluid maken op het moment dat de kassa openspringt. Soms kan het ook zijn dat er geluiden gemaakt worden zodra je het bedrag intoetst. Heel veel recente toestellen zijn trouwens ook in staat om een kassabiljet af te printen. Dit is meestal een gewoon wit papiertje waarop je kind dan iets kan krabbelen.

Bij heel wat toestellen krijg je er bovendien ook een aantal leuke accessoires bij. Zo kun je bij de aankoop van sommige kinderen kassa’s een heel assortiment aan groenten en fruit erbij krijgen. Er zijn ook toestellen die je een winkelmandje aanbieden of brood of andere toebehoren. Hoe meer toebehoren hoe leuker het ook wordt voor jouw kind. Op die manier kunnen zij zich uren aan een stuk vermaken. Houd er wel rekening mee dat een toestel met veel opties en toebehoren ook iets duurder zal zijn. Hierdoor zul je het niet meer terugvinden in de categorie van de goedkope kinderen kassa’s.

Prijs

Het zal niet verbazen dat er kinderen kassa’s in verschillende prijsklassen mogelijk zijn. Een goede aanrader zou zijn dat je op voorhand voor jezelf een bedrag in gedachten houdt dat je maximaal kunt en wilt spenderen. Want het zal niet verbazen dat je zo duur kunt gaan in de aankoop van een kinderen kassa als je zelf wilt. Het is mogelijk om een kassa aan te kopen voor bijvoorbeeld maar 14 euro maar je hebt ook toestellen die tot wel 45 euro of meer kunnen gaan.

Uiteraard is niet alleen het model van belang, ook de mogelijkheden of al de extra toebehoren zullen ervoor zorgen dat een product veel duurder wordt. Het is leuk om een toestel te hebben dat bijvoorbeeld een geluid maakt elke keer de kassa geopend wordt. Maar het is misschien niet noodzakelijk om een toestel te kopen dat bovendien ook nog eens 24 of meer accessoires aanbiedt. Uiteraard kies je dat helemaal zelf en is alles afhankelijk van wat je zelf in gedachten hebt voor je kind.

Het lezen van de reviews van kopers die het product reeds gekocht hebben kan dan ook een goede aanbeveling zijn. Dit doe je best vooraleer je de verschillende aanbiedingen met elkaar gaat vergelijken. Dankzij de reviews kun je namelijk te weten komen welke producten een echte aanrader zijn en welke juist iets minder.

 

 

 

Laat een reactie achter

0 COMMENTAIRES