7 beste Loopfietsen Test Van 2024

Laatste update: 17.06.24

 

Beste loopfietsen – Vergelijkingstest & Koopgids 

 

Als je beslist om je kindje een loopfiets cadeau te doen, zul je al snel merken dat er heel veel keuzemogelijkheden zijn. We hebben alvast 3 mooie exemplaren voor jou uitgezocht om eens van nabij te bekijken. Zo zou je kunnen kiezen voor de Little Dutch Verstelbare Loopscooter, een leuke houten loopfiets die voorzien is van een heel zacht zadel zodat je kleintje comfortabel kan neerzitten. Daarnaast staat de Loopfiets Puky uit aluminium die ook een uitstekende keuze zou kunnen zijn omdat hij een lage instaphoogte heeft waardoor hij reeds vanaf de leeftijd van 12 maanden kan worden gebruikt.

 

 

Vergelijkingstabel

 

Sterkte
Zwakte
Conclusie
Offerte

 

 

7 beste loopfietsen (Reviews) van 2024 

 

Wanneer je naar een mooi geschenk zoekt om aan je peuter cadeau te geven, kunnen we het advies geven om voor een leuke loopfiets te kiezen. Zoek je een kleurrijke driewieler loopfiets zodat je kleintje voldoende ondersteuning heeft? Of gaat je voorkeur misschien uit naar een 3 in 1 loopfiets die je volledig kunt ombouwen waardoor je kind, als hij wat ouder is, ook nog mee kan rondrijden? Neem even rustig de tijd om de diverse topexemplaren te bekijken alvorens je er de beste loopfiets uitkiest waarmee je oogappel in de wolken zal zijn.

 

1. Little Dutch Verstelbare Loopscooter, tweewieler met massieve brede banden

 

Little Dutch wordt door velen als het beste merk beschouwd voor allerlei baby- en kinderspulletjes. Deze prachtige Little Dutch loopfiets ziet er net zo uit als een echte scooter waardoor je kleintje zich heel stoer zal voelen.

De Little Dutch houten loopfiets is in 3 mooie kleuren te verkrijgen waaronder roze, mintgroen en blauw zodat hij zowel voor jongens als meisjes kan worden aangekocht. Doordat het zachte zadel evenals de rubberen handvatten een mooie bruine tint hebben en er authentiek uitzien, lijkt hij nog meer op een heuse scooter. Deze loopfiets heeft trouwens een verstelbaar zadel dat in 3 hoogtes kan worden ingesteld waardoor je kind er een hele tijd plezier aan zal beleven.

Bovendien is de houten loopscooter geschikt voor kinderen tussen 2 en 5 jaar en heeft hij een maximaal belastbaar gewicht van 30 kg. Dankzij de 2 massieve banden rijdt deze loopfiets bijzonder soepel en kan je kindje door te steppen snel vooruit geraken. In de reviews merken we dat de klanten bijzonder tevreden zijn over hun aankoop en deze loopfiets dan ook sterk aanraden.

 

Voordelen: 

Kleurkeuze: de loopfiets is verkrijgbaar in mintgroen, roze en blauw zodat je er de favoriete kleur van je kleintje kunt uitkiezen.

Gebruiksvriendelijk: door gewoon met de beentjes te steppen, zal je kind heel snel vooruit raken. Op deze manier leert hij/zij om zijn evenwicht te bewaren en wordt de coördinatie gestimuleerd.

Verstelbaar zadel: het zadel kan in 3 hoogtes worden ingesteld zodat de fiets voor een langere tijd kan worden gebruikt.

Leeftijdscategorie: de loopfiets kan vanaf de leeftijd van 2 jaar worden aangewend tot je kleintje ongeveer 5 jaar is of 30 kg weegt.

 

Nadelen: 

Evenwicht: een klant merkt op dat deze loopfiets te zwaar is waardoor je kindje hem iets moeilijker recht kan zetten.

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

2. Loopfiets Puky 12 maanden/75 cm, aluminium frame met lage instap

 

De loopfietsjes van Puky zijn de populairste in hun soort omdat ze voor verschillende leeftijdscategorieën worden aangeboden. Deze Puky loopfiets is trouwens geschikt vanaf de leeftijd van 1 jaar en kan worden gebruikt tot je kleintje 3 jaar is of maximum 30 kg weegt.

Doordat hij voorzien is van 4 massieve banden staat de loopfiets heel stabiel en stevig zodat je kind gemakkelijk zijn evenwicht kan bewaren. De superlichte fiets is gemaakt uit aluminium en weegt slechts 2,5 kg waardoor hij heel goed hanteerbaar is. Bovendien heeft hij een lage instap zodat je kind er vlotjes zelf op kan gaan zitten zonder dat papa of mama moet helpen.

Daarnaast kreeg deze mooie loopfiets een lichtroze kleur waar je kleine meisje meteen verliefd op wordt en er heel trots mee zal rondrijden. Doordat de baby loopfiets gemakkelijk te besturen is, zal je kind al snel de eerste stuur- en beenbewegingen onder de knie krijgen waardoor ze een goede basis hebben om later te leren fietsen. In de reviews zien we dat deze loopfiets een uitstekende beoordeling met 4,9 sterren kreeg.

 

Voordelen: 

Gebruik: deze loopfiets kan vanaf de leeftijd van 1 jaar worden gebruikt tot je kindje ongeveer 3 jaar is. Hij heeft een maximaal belastbaar gewicht van 30 kg.

Lage instap: het aluminium frame heeft een lage instap waardoor je kleintje er gemakkelijk zelf op kan kruipen.

Stabiliteit: deze Puky loopfiets beschikt over 4 massieve wielen die een degelijke ondersteuning bieden zodat je kind goed zijn evenwicht kan behouden. 

Kleurkeuze: deze loopfiets wordt in verschillende kleuren aangeboden waaronder roze, wit, paars en groen waardoor hij zowel voor jongens als meisje kan dienen.

 

Nadelen:

Leeftijd: hoewel deze loopfiets vanaf de leeftijd van 1 jaar wordt aangeraden, is het toch afhankelijk van de manier waarop je peuter evolueert. Niet elk kind heeft aan 12 maanden voldoende evenwicht om goed rechtop op een fietsje te blijven zitten.

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

3. Bandits & Angels Smart bike 4in1 Classic Loopfiets houten frame

 

Het Bandits & Angels loopfietsje is gemaakt uit hout en wordt in wel 10 verschillende kleuren verkocht zodat je lieverd een ruime keuze heeft om er eentje uit te kiezen die hij/zij de mooiste vindt. Bovendien is deze loopfiets momenteel in de aanbieding waardoor hij voor iedereen meteen een stuk toegankelijker wordt.

Doordat de zithoogte tussen 23 en 30 cm kan worden ingesteld, is het loopfietsje geschikt vanaf de leeftijd van 1 jaar tot je kindje ongeveer 18 maanden oud is. Hij heeft trouwens een maximaal belastbaar gewicht tot 25 kg waardoor sommige kleintjes er zelfs langer gebruik van kunnen maken. Bovendien kan het houten frame worden omgedraaid en is er de mogelijkheid om 1 of 2 wielen ervan af te halen waardoor hij met de ontwikkeling van je kind meegroeit. 

Dankzij de handige stuurbegrenzing en de massieve geluidsarme wielen kan je kleuter vrolijk en veilig rondrijden zonder dat hij veel rumoer veroorzaakt. Daarnaast wordt er een rieten stuurmandje aangeboden dat je apart kunt bijkopen zodat hij/zij de pop of andere speeltjes kan vervoeren. In de reviews merken we dat de meningen over dit product verdeeld zijn.

 

Voordelen:

Gebruiksvriendelijk: deze 4 in 1 loopfiets kan volledig worden verbouwd zodat hij als het ware met de ontwikkeling van je kleintje mee evolueert.

Materiaal: hij heeft een omkeerbaar houten frame en 4 geluidsarme massieve wielen waarmee je kind zonder al te veel kabaal kan rondrijden. Er kunnen bovendien 1 of 2 wielen worden gedemonteerd zodat je een twee- of driewieler verkrijgt.

Aanpasbaar zadel: het verstelbaar zadel kan in een zithoogte tussen 23 en 30 cm worden ingesteld waardoor je kleintje lang met het fietsje kan rondrijden.

Accessoires: een rieten stuurmandje kan apart worden aangekocht zodat je kind ook zijn speeltjes kan vervoeren.

 

Nadelen: 

Formaat: enkele klanten vinden het formaat van dit fietsje te klein waardoor de kinderen steeds met hun voetjes tegen de achteras zitten.

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

4. 2Cycle 2 -in-1 Loopfiets en Driewieler Hout

 

Deze knappe loopfiets van 2Cycle valt in de laagste prijsklasse in onze lijst met toppers waardoor hij in bijna elk budget past. Hij wordt trouwens in 6 verschillende kleuren verkocht zodat je kleintje zijn favoriete fiets kan kiezen.

Bovendien is hij gemaakt uit hout waardoor hij een authentieke look heeft net zoals de loopfietsjes van weleer. Doordat de 2 in 1 loopfiets eenvoudig kan worden omgebouwd, is hij geschikt om door kinderen tussen 1 en 3 jaar te worden gebruikt. Dankzij het verstelbare zadel kan de zithoogte tussen 25 en 30 cm worden ingesteld zodat je dit perfect aan de lichaamslengte van je kleintje kunt aanpassen.

Daarnaast is dit prachtige exemplaar voorzien van 3 massieve antilekbanden om je kind de nodige ondersteuning te bieden zodat hij niet snel zal vallen. Verder zorgen de veiligheidshandvatten voor een degelijke grip om het stuur goed vast te kunnen houden. In de reviews zien we dat de meeste klanten heel tevreden zijn over hun aankoop.

 

Voordelen: 

Gebruiksvriendelijk: deze 2 in 1 loopfiets/driewieler kan op een eenvoudige manier worden omgebouwd waardoor hij vanaf de leeftijd van 1 jaar kan worden gebruikt tot je kindje 3 jaar is.

Design: deze loopfiets is gemaakt uit hout en wordt in 6 verschillende kleuren aangeboden zodat je kind er de mooiste kan uitkiezen. De 3 massieve antilekbanden zorgen ervoor dat er voldoende ondersteuning is.

Verstelbaar zadel: de zithoogte is verstelbaar tussen 25 en 30 cm waardoor je hem goed naar de lichaamslengte van je kind kunt aanpassen.

De prijs: deze houten loopfiets heeft een goedkope prijs zodat hij voor iedereen toegankelijk is.

 

Nadelen: 

Driewieler: enkele klanten merken op dat wanneer je hem als driewieler gebruikt, hij te kort is waardoor je kind constant met zijn voetjes onder de achteras komt te zitten.

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

5. Loopfietsje houten 2 – 6 jaar, houten speelgoed 

 

Dit stoere exemplaar van Loef is ideaal om je kind lustig op de loopfiets te laten mee steppen terwijl papa en mama van een wandeling genieten. Door je kleintje al heel vroeg met een loopfiets te laten kennismaken zal hij/zij sneller met een gewone fiets kunnen rijden.

Bovendien is deze versie speciaal ontworpen om hem vanaf de leeftijd van 2 jaar te gebruiken tot je kind 6 jaar is. Het verstelbare zadel kan met een zithoogte tussen 40 en 42 cm worden aangepast om je kind het meeste gebruikscomfort te bieden. Daarnaast is er in het houten frame een stalen buis voorzien die je naar behoefte kunt uitschuiven zodat de fiets met je kindje meegroeit.

Verder beschikt hij over 2 antislip luchtbanden en een zacht zadel waardoor je kind op een comfortabele manier kan steppen zonder dat hij alle schokjes voelt. Aan het stuur werden stevige rubberen antislip handvatten vastgemaakt die zorgen voor een goede grip. In de reviews merken we dat deze loopfiets een uitstekende beoordeling van 5 sterren kreeg.

 

Voordelen: 

Gebruiksvriendelijk: deze loopfiets heeft een houten frame waarin een lichte metalen buis werd verwerkt om het gestel eenvoudig uit te schuiven naarmate je kleintje groeit.

Leeftijdscategorie: hij is geschikt vanaf de leeftijd van 2 jaar tot je kindje 6 jaar is of tot hij te groot wordt om er gemakkelijk op te gaan zitten.

Zitcomfort: de zithoogte is verstelbaar tussen 40 en 42 cm om het zachte zadel optimaal te kunnen aanpassen voor een comfortabel gebruik.

Banden: de 2 rubberen luchtbanden zijn antislip waardoor je kind niet gemakkelijk zal wegglijden.

 

Nadelen:

Zithoogte: hoewel deze loopfiets geschikt is vanaf de leeftijd van 2 jaar, vermoeden we dat de zithoogte van minimum 40 cm iets te hoog zal zijn.

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

6. Amigo Princess Loopfiets 12 inch Meisjes

 

De Amigo Princess loopfiets is een echte fiets voor meisjes. Hij heeft een mooie parelmoer kleur en werd met felroze handvatten en dito zadel afgewerkt. De vrolijke tekeningen op het frame met hartjes, sterren en kroontjes zorgen ervoor dat je kleine meid zich een ware prinses voelt. 

Daarnaast is het stalen frame corrosievrij waardoor je hem gerust al eens buiten kunt laten staan. Het ergonomisch gevormde roze zadel met hartjes zorgt ervoor dat je kleintje stevig op de fiets kan blijven zitten wat heel bevorderlijk is voor het evenwichtsgevoel. Het zadel kan bovendien in verschillende zithoogtes tussen 34 en 41 cm worden ingesteld waardoor deze fiets geschikt is voor kinderen tussen 2 en 4 jaar of tot je kleintje 30 kg weegt.

Bovendien kan het stuur tussen 58 en 60 cm hoogte worden versteld zodat je kind de meest comfortabele houding kan aannemen. De rubberen handvatten en de leuke fietsbel maken het plaatje af. In de reviews merken we dat er voor dit product nog geen reviews werden geplaatst.

 

Voordelen:

Design: deze loopfiets heeft een parelmoer kleur die volledig met leuke tekeningen is opgevrolijkt en hij is met roze accessoires afgewerkt.

Ergonomisch zadel: door het voorgevormde zadel dat achteraan breder is dan vooraan, heeft je kindje een degelijk zitcomfort en stevige grip om goed op de fiets te blijven zitten.

Verstelbaar: zowel het stuur als het zadel kunnen in verschillende hoogtes worden ingesteld waardoor je hem perfect aan de groei van je kind kunt aanpassen.

Veiligheid: de rubberen handvatten hebben een opstaande rand zodat de handjes er niet gemakkelijk kunnen afglijden. Net als bij een echte fiets werd een mooie fietsbel voorzien waarmee je kind kan laten horen dat zij er aankomt.

 

Nadelen:

Uitzicht: hoewel we dit niet echt als een minpunt kunnen beschouwen, zullen jongens over het algemeen liever een andere fiets kiezen die niet zo meisjesachtig is.

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

7. Amped A16 Elektrische Kinderfiets Loopfiets 16″ met oplaadbare batterij

 

De elektrische loopfiets van Amped is het ware neusje van de zalm. De Amped loopfiets is de eerste elektrische loopfiets waarbij de motor volledig werd geïntegreerd zodat je kind zich niet kan bezeren. Hij wordt trouwens in het rood, blauw en zwart aangeboden waardoor je kleintje er zijn favoriete kleur kan uitkiezen.

Het stevige aluminium frame is voorzien van een stalen vork waardoor deze loopfiets best wel tegen een stootje kan. De motor met een vermogen van 120 Watt werd bij het achterwiel ingewerkt zodat hij goed verborgen zit en je kind er bijgevolg zelf moeilijk bij zal kunnen. Bovendien kan deze fluisterstille motor met 2 versnellingen worden bediend om met een snelheid van 12 of 20 km/u rond te rijden waarbij je kleintje al heel wat vaart kan maken.

Daarnaast is de oplaadbare 18 V batterij aan het frame bevestigd waardoor je hem snel en eenvoudig kunt verwijderen om hem met de batterijlader op te laden. Verder is hij voorzien van een stevige achterste schijfrem waarmee je kind tijdig kan afremmen om nergens tegen te botsen. We merken dat deze recente loopfiets nog geen reviews kreeg.

 

Voordelen: 

Gebruik: deze elektrische loopfiets leert je kind om evenwicht en snelheid te combineren waardoor hij al snel naar een gewone fiets zal kunnen overstappen.

Motor: de fluisterstille motor heeft een vermogen van 120 Watt en werd in de achternaaf verwerkt zodat je kind er niet zelf aan kan prutsen.

Snelheid: doordat deze loopfiets 2 versnelling heeft, kan hij een snelheid van 12 of 20 km halen.

Achter schijfrem: hij beschikt over een achterste schijfrem zodat je kind goed en veilig kan afremmen als hij te veel vaart maakt.

 

Nadelen:

Het prijskaartje: doordat deze elektrische loopfiets een duur prijskaartje heeft, is hij heel wat minder toegankelijk.

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

Loopfietsen Koopgids 

 

Als je je kind een leuke loopfiets als geschenk wilt geven, kunnen we je de aanbeveling geven om onze koopgids eens door te nemen. Dergelijke fietsjes bestaan in verschillende uitvoeringen en formaten zodat je zeker het gepaste exemplaar voor jouw kleintje kunt vinden. Daarnaast zijn er aan het gebruik van een degelijke loopfiets ook talrijke voordelen verbonden die we je graag even uitleggen. Neem er even rustig de tijd voor om alle aanbiedingen te bekijken en vergelijken alvorens je er eentje uitkiest.

Welke loopfietsen zijn er en vanaf wanneer kunnen ze worden gebruikt

Doordat we meer en meer de fiets gebruiken, kun je je kind beter al van jongs of aan met een loopfiets laten kennismaken om later snel met een echte fiets te leren rijden. Een loopfiets is niks anders dan een fiets op kinderformaat, maar dan zonder trappers. Het kindje beweegt zich voort door met zijn beentjes steppende bewegingen te maken waardoor hij heel gezwind vooruitgaat.

Sommige kinderen starten al aan de leeftijd van 1 jaar met een loopfiets die 4 wielen heeft. Eenmaal ze voldoende evenwicht hebben kun je overschakelen naar een fietsje met 3 wielen om vervolgens uit te kijken naar een loopfiets met 2 wielen. Deze zijn ideaal wanneer je kindje zijn motorische bewegingen goed onder de knie heeft zodat hij/zij beter kan sturen en afremmen wanneer dit nodig is. De volgende stap is een echte fiets met trappers en drie wielen om goed te leren fietsen.

De meeste loopfietsen zijn geschikt voor kinderen vanaf 2 jaar en kunnen worden gebruikt tot je kind 4 à 5 jaar oud is. Echter, de leeftijd waarop een kind met het loopfietsje kan starten hangt volledig van zijn/haar ontwikkeling af. Sommige kinderen hebben op 12 maanden al voldoende evenwicht ontwikkeld om goed op een fietsje te kunnen zitten terwijl anderen daar iets meer tijd voor nodig hebben.

 

De voordelen van een loopfiets

Het gebruik van een loopfiets zal je kind heel wat voordelen bieden in zijn motorische ontwikkeling. Door je kleintje met een loopfietsje te laten rondrijden leert hij om meerdere bewegingen gelijktijdig uit te voeren. Je kind moet niet alleen zijn evenwicht proberen te bewaren, hij/zij moet er ook voor zorgen dat de fiets zich in de juiste richting voortbeweegt waardoor de grove motoriek extra wordt gestimuleerd.

Het evenwichtsgevoel is heel belangrijk omdat je kleintje de juiste balans moet vinden zodat hij niet van zijn fietsje valt. Op die manier leert je kind op zichzelf te vertrouwen en zal zijn ontwikkeling met grote sprongen evolueren. Daarnaast wordt het inschattingsvermogen op de proef gesteld. De snelheid en de afstand moeten goed worden ingeschat zodat hij nergens tegenop knalt en zichzelf bezeert. Hij/zij leert op die manier om tijdig af te remmen en bij te sturen wat hem/haar alleen maar ten goede komt in de nabije toekomst.

 

De banden en het zadel

We onderscheiden 3 verschillende soorten banden die elk hun voor- en nadelen hebben. Met massieve of volle banden in plastic zal je kindje op een oneffen ondergrond meer de schokken aanvoelen en daarnaast maken deze banden soms een hels kabaal. De meest voorkomende banden zijn de luchtbanden die alle trillingen, kuiltjes en oneffenheden goed gaan opvangen. Ballonbanden zijn de beste keuze omdat deze heel soepel voortbewegen en bovendien niet lek kunnen gaan.

Het zadel biedt een goede ondersteuning bij de loopbewegingen die je kindje maakt waarbij een ergonomisch of voorgevormd exemplaar de voorkeur geniet. Een dergelijk zadel is, net zoals het zadel van een echte fiets, achteraan veel breder dan vooraan waardoor je kleintje er meer grip op heeft en steviger zit. Het zadel mag trouwens niet te hoog staan zodat je kind gemakkelijk met de voetjes aan de grond kan om voldoende kracht te kunnen zetten en zijn evenwicht te bewaren.

De verschillende opties op een loopfiets

Wanneer je een loopfietsje gaat aankopen zul je merken dat er diverse optiemogelijkheden zijn. Zo kun je kiezen voor een exemplaar met een houten frame of een loopfiets die uit aluminium of kunststof is gemaakt. Deze laatste zijn vaak iets lichter van gewicht en hebben meestal de mogelijkheid om de zadel- en/of stuurhoogte aan te passen zodat hij perfect op de lichaamslengte van je kindje kan worden afgesteld.

Voor jonge kinderen tot 3 jaar kies je beter een loopfiets zonder rem omdat deze bijkomende handeling voor verwarring kan zorgen. Met een loopfietsje kunnen de voetjes worden gebruikt om te leren afremmen en pas wanneer je overschakelt naar een fiets met trappers zal een rem handig blijken te zijn. Een loopfiets met stuurbegrenzing zorgt ervoor dat het stuur niet te ver kan worden gedraaid zodat er een betere controle is.

 

 

 

Veelgestelde vragen 

 

Q1: Vanaf wanneer kun je een loopfiets gebruiken?

De leeftijd waarop je kleintje met een loopfietsje kan rondhossen is verschillend per kind. Het ene kindje staat op een bepaalde leeftijd al iets verder met zijn motorische vaardigheden dan het andere kind. Om een loopfiets te gebruiken moet je kleuter over voldoende eigen balans beschikken en met de coördinatie van het sturen en de beenbewegingen overweg kunnen. Meestal is een 2-jarig kind al voldoende geëvolueerd om een loopfietsje te kunnen gebruiken. Voor jongere kinderen kan men opteren om een driewieler loopfiets aan te kopen.

Q2: Welke maatserie heeft de Puky loopfiets?

Het merk Puky is enorm populair omdat het niet alleen knappe loopfietsen aanbiedt in verschillende hippe kleuren en modellen, maar ook in diverse maten waarbij de hoogte van het stuur en zadel op de leeftijdscategorie van 1, 2 of 3 jaar en ouder, afgestemd zijn.  Zo kun je voor je kleintje al vanaf de leeftijd van 1 jaar een Pukylino loopfiets aanschaffen waarmee hij/zij vrolijk kan rondrijden. Voor de iets oudere kids kun je kiezen uit de starter, basic of racer die in allerlei modellen en toffe kleuren te verkrijgen zijn. Kortom, er is voor elke leeftijdsgroep wel een leuke Puky loopfiets te vinden.

 

Q3: Welke loopfietsjes zijn er voor 1 en 2 jarigen?

De leeftijd waarop je kleintje een loopfiets kan gebruiken hangt af van de motoriek en de balans die je kleuter heeft. Voor 1-jarige kinderen geeft men de raad om te kiezen voor een loopfiets met vier wielen die voldoende ondersteuning biedt en je kleintje zal helpen om de bewegingen aan te leren. Door je kind al vroeg met een vierwieler loopfiets te laten rijden zal zijn motoriek verbeteren en zal hij meer vertrouwen hebben om over te schakelen op een ander model.

Als je kind wat ouder wordt kun je vanaf de leeftijd van 2 jaar eventueel naar een driewieler loopfiets overstappen. Deze exemplaren geven iets meer bewegingsvrijheid omdat ze gemakkelijker te besturen zijn. Voor elke leeftijdscategorie is er een loopfiets te vinden die perfect bij de evolutie van je kind past.

 

Q4: Hoeveel kost een loopfiets?

De aankoopprijs van een loopfiets is volledig afhankelijk van de soort loopfiets en uit welke materialen hij is gemaakt. In elke prijsklasse is er een gepaste loopfiets maar er zijn wel degelijk grote verschillen in de kwaliteit en de duurzaamheid ervan. De plastic loopfietsjes zoals we ze allemaal wel kennen, zijn al te verkrijgen voor de schappelijke prijs tussen 20 en 40 euro.

De houten versie is kwalitatief beduidend beter waardoor je deze later ook aan vrienden of familie kunt doorgeven om te gebruiken. Een houten loopfiets kun je aankopen met een gemiddelde prijs van 60 euro. Natuurlijk zijn er ook nog veel duurdere versies op de markt die zelfs 200 tot 500 euro kunnen kosten.

 

 

Laat een reactie achter

0 COMMENTAIRES