9 beste Luiers Test van 2024

Laatste update: 17.06.24

 

Beste luiers – Vergelijkingstest & Koopgids

 

Zodra je een kindje krijgt dan zul je merken dat bepaalde producten en benodigdheden zo goed als onmisbaar zijn. Denk maar aan een degelijke set pampers. Toch raden wij jou aan van niet meteen de eerste de beste pampers aan te kopen aangezien er heel wat verschil is qua formaat, design en comfort. Bekijk daarom alvast even onze koopgids en scrol vervolgens gelijk verder naar onze top 3. Zo zul je merken dat je met de Pampers Premium Protection Maxi luiers alvast voor een topproduct kiest. Je zou natuurlijk ook kunnen kiezen voor de Pampers Premium Protection New Born. De set pampers staat garant voor kwaliteit, duurzaamheid en dit alles tegen een betaalbaar prijskaartje.

 

 

Vergelijkingstabel

 

Sterkte
Zwakte
Conclusie
Offerte

 

 

9 beste luiers (Reviews) van 2024

 

Met een baby in huis dan weet je meteen wat te doen. Er komt namelijk heel wat bij kijken. Zo moet je er bijvoorbeeld zeker van zijn dat je ten allen tijde voldoende luiers op voorraad hebt. Wat nu de beste luier is, is heel persoonsgebonden. Toch hebben wij een onderzoek gedaan op basis van de vele online reviews en het advies en de gebruikerservaring van de klanten. Zo hebben wij een lijst met 5 topproducten kunnen samenstellen die we jou hieronder graag aanbieden. Bekijk deze eens rustig en wie weet zit er wel een luiers aanbieding tussen.

 

1. Pampers Premium Protection Luiers – Maat 4 (9-14 kg) – 168 Stuks – Maandbox

 

Deze luiers van het bekende merk Pampers zul je niet meteen in de categorie van de goedkope luiers hoeven te zoeken. Dit heeft te maken met de toch wel iets hogere prijs ervan. Toch blijkt uit de reviews dat de meeste kopers zich daar niets van aantrekken.

Het is belangrijk dat je de luiers op maat koopt van je kindje. Dit wil zeggen dat je rekening gaat houden met de leeftijd en de lichaamsbouw van je baby. Wanneer je kindje tussen de 9 en 14 kg weegt dan mag je dus gerust overstappen naar dit model van pampers in maat 4.

Ondanks het hogere prijskaartje merken we toch vooral positieve reacties op van de kopers. Zo zijn er heel wat klanten die heel positief advies geven over de uitstekende kwaliteit en de duurzaamheid ervan.

Moet je binnenkort bevallen of heb je net je kindje gekregen? Dan ga je maar beter op zoek naar de beste luiers. Echter is het assortiment ruim wat het niet altijd makkelijk maakt om een keuze te maken. Om het voor jou allemaal wat makkelijker te maken, zetten we de populairste kenmerken alvast even op een rijtje.

 

Voordelen: 

Formaat: de pampers worden aangeduid met het nummer 4 wat ze vooral geschikt maakt voor iets oudere kindjes met een gewicht van minimaal 9 en maximaal 14 kg.

Verpakking: zodra het product wordt geleverd dan zul je merken dat de verpakking maar liefst 168 luiers telt.

Prijskaartje: doordat het hier om een voordeelverpakking gaat, valt het prijskaartje echter nog goed mee.

 

Nadelen: 

Niet wasbaar: houd er wel rekening mee dat het hier om wegwerpluiers gaat en niet om luiers die je kunt wassen en hergebruiken.

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

2. Pampers Premium Protection Maat 1 jumbopack 3X72 stuks

 

Net zoals het voorgaande product zijn ook deze luiers afkomstig van het bekende Pamper merk. Aan de voordelige prijs te zien, zou dit product bovendien gewoon maar eens een luiers aanbieding kunnen zijn.

Deze luiers worden geleverd in maat 1. Dit komt eigenlijk overeen met pasgeboren baby’tjes met een gewicht tussen de 2 en de 5 kg. Indien je dus binnenkort mama wordt dan is het toch wel belangrijk om deze luiers reeds in huis te halen. De luiers zitten niet alleen comfortabel maar geven ook perfect aan wanneer je je kindje hoeft te verschonen.

De reacties liegen er dan ook niet om en we merken toch dat de overgrote meerderheid van de gebruikers helemaal overtuigd is van dit product. Het bezit niet alleen een uitstekende kwaliteit maar het heeft ook een gunstige prijs-kwaliteitverhouding.

Het zal je niet verwonderen maar opnieuw hebben we te maken met een product dat geleverd wordt door het bekende, en misschien meteen ook wel het beste merk Pamper. In tegenstelling tot het vorige product zul je merken dat deze pampers echter wel geschikt zijn, en ook sterk worden aanbevolen voor pasgeboren baby’s.

 

Voordelen: 

Kostenplaatje: het is misschien niet meteen het product met de laagste prijs maar toch zul je aangenaam verrast zijn van de betaalbaarheid.

Maat 1: de luiers worden aangeduid met maat 1 en zijn daardoor een echte aanrader voor jonge baby’s met een minimaal gewicht van 2 en maximaal gewicht van 5 kg.

Handig in gebruik: de luiers zijn zodanig ontworpen dat het voor je kindje aangenaam en comfortabel aanvoelt. Daarnaast geven de luiers ook wanneer het nodig is om deze te vervangen.

 

Nadelen: 

Matige prijs-kwaliteitverhouding: slechts één koper blijkt niet helemaal overtuigd te zijn van de verhouding tussen de prijs en de kwaliteit.

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

3. Pampers Premium Protection Luiers – Maat 3 (6-10 kg) – 204 stuks – Maandbox

 

Ook hier kunnen we weer opmerken dat de luiers afkomstig zijn van het meeste bekende en gewaardeerde merk Pampers. Dit model komt in maat 3 en dit komt overeen met een lichaamsgewicht dat tussen de 6 en de 10 kg ligt.

De luiers zijn bovendien niet alleen dermatologisch getest maar zijn verder ook nog eens vrij van allergenen. Dankzij de handige absorptielaag, wordt urine zachtjes weggeleid van de billetjes van je baby. Op die manier kan er minder gemakkelijk irritatie ontstaan.

Sommige klanten vinden dat het best wel om een prijzig product gaat. Toch gaat ook hier de meerderheid weer zeer tevreden naar huis. De luiers hebben een uitstekende kwaliteit en zijn bovendien ook enorm duurzaam.

Door te kiezen voor de luiers van Pampers, kies je niet alleen voor kwaliteit maar ook voor duurzaamheid en comfort. Het is ondertussen al het derde product in ons lijstje, afkomstig van het bekende merk Pampers. Het mag dan ook geen twijfel meer leiden dat dit één van de betere merken is.

 

Voordelen: 

Maat 3: met deze luiers kies je voor de categorie maat 3 die overeenkomt met een minimaal gewicht van 6 kg en een maximaal gewicht van ongeveer 10 kg.

Veiligheid: de luiers voelen in eerste instantie bijzonder comfortabel aan en zijn daarnaast volledig dermatologisch getest en vrij van allergenen.

Absorptielaag: de luiers zijn uitgerust met een betrouwbare en krachtige absorptielaag zodanig dat de kans op eventuele huidirritatie vermeden kan worden.

 

Nadelen: 

Prijskaartje: ondanks het feit dat de verpakking tot wel 204 luiers telt, zijn sommige klanten van mening dat de prijs van het product toch wel wat te duur is. Houd hier dan ook rekening mee.

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

4. Pampers Premium Protection Luiers – Maat 2 (4-8kg) – 240 stuks – Maandbox

 

Net zoals de voorgaande producten zijn ook deze luiers afkomstig van het alombekende merk Pampers. De luiers zijn te verkrijgen in maat 2. Dit model is dus voor hele kleine kindjes met een gewicht dat schommelt tussen de 4 en de 8 kg.

Door een maandbox aan te kopen dan krijg je er maar liefst 240 stuks geleverd. Op die manier kun je toch al een hele poos door. De unieke absorptielaag kan huidirritatie aan de billetjes voorkomen en biedt op die manier ook extra comfort aan.

Het zal niet verwonderen dat de reacties ook bij dit artikel overwegend positief zijn. Ook hier zijn mensen heel tevreden over de uitstekende kwaliteit en de degelijkheid van de luiers. Haast je dus vooral naar de winkel en oordeel zelf.

Het is niet altijd makkelijk om een keuze te maken uit het ruime assortiment luiers. Ben je benieuwd of dit product van Pampers al dan niet aan jou verwachtingen kan voldoen? Dan raden wij jou aan om de voor- en nadelen ervan eens even grondig op een rijtje te plaatsen. Hieronder alvast een overzicht.

 

Voordelen: 

Maat 2: de luiers worden gelabeld met een maatje 2 wat overeenkomt voor kindjes met een gewicht dat varieert van minimaal 4 en maximaal 8 kilogram.

Maandbox: je hebt de mogelijkheid om een maandbox aan te kopen die maar liefst 240 pampers telt. Je zou het kunnen beschouwen als een soort voordeelverpakking.

Absorptielaag: de luiers worden gekenmerkt door een speciale absorptielaag waardoor de kans op eventuele huidirritatie een pak kleiner wordt.

 

Nadelen: 

Slechte prijs-kwaliteitverhouding: slechts één enkele koper blijkt jammer genoeg niet helemaal overtuigd te zijn van de prijs-kwaliteitverhouding.

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

5. Pampers Premium Protection – Maat 0 (Micro) 1,5-2,5 kg – 24 stuks – Luiers

 

Het zal niet verwonderen dat het merk Pampers ook deze luiers aanbiedt. In vergelijking met de voorgaande luiers gaat het hier om een model met maat 0. Dit zijn dus voor prematuurtjes of pasgeboren baby’s met een gewicht dat schommelt tussen de 1,5 kg en de 2,5 kg.

In 1 grote doos zitten er maar liefst 24 luiers in. Ook hier zijn de luiers voorzien van een unieke absorptielaag waardoor huidirritatie zoveel mogelijk kan vermeden worden. Dit biedt uiteraard dan ook meer comfort voor je kindje.

Slechts een kleine minderheid van de kopers is minder tevreden over de prijs-kwaliteitverhouding van het product. De meeste gebruikers zijn dan weer echter laaiend enthousiast. Het is daarom belangrijk dat je zoveel mogelijk zelf probeert te oordelen.

Tenslotte kunnen we het rijtje afsluiten met deze unieke luiers, opnieuw afkomstig van het sterk gewaardeerde merk Pampers. Om het voor jou allemaal wat makkelijker te maken, en de keuze sneller te laten verlopen, zetten we de belangrijkste kenmerken van het product even op een rijtje.

 

Voordelen: 

Maat 0: is je kindje prematuur ter wereld gekomen met een gewicht van minimaal 1,5 kg en maximaal 2,5 kg dan zijn deze luiers een goede aanbeveling.

Verpakking: de verpakking telt maar liefst 24 degelijke en comfortabele pampers.

Absorptielaag: de speciale absorptielaag zorgt met z’n unieke kenmerken voor een comfortabel gevoel en voorkomt eventuele huidirritatie.

 

Nadelen: 

Matige prijs-kwaliteitverhouding: een blik op de online beoordelingen toont aan dat een beperkt aantal klanten niet helemaal overtuigd blijkt te zijn van de prijs in verhouding met de kwaliteit.

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

6. Pampers Baby-Dry Pants luierbroekjes, Maat 5 (12-17 kg), 132 stuks, maandbox

 

Dat Pampers het populairste merk is voor wegwerpluiers kunnen we merken in onze selectie met topproducten. De Baby-Dry luiers maat 5 zijn geschikt voor kindjes die tussen 12 en 17 kg wegen. Hij is trouwens ook te verkrijgen  vanaf maat 3 tot maat 7. Deze Pampers zijn bovendien een aanbieding. Het pakket bestaat namelijk uit 132 stuks waarmee je een ganse maand bent voorzien aan een goedkope prijs.

De luierbroekjes kunnen in één beweging worden aangetrokken en door de zijkanten open te scheuren kunnen ze gemakkelijk worden verwijderd. De Baby-Dry Pants hebben bovendien een perfecte pasvorm waardoor je baby ook ‘s nachts tegen lekken is beschermd. Hij heeft een super absorberende kern die de plasjes onmiddellijk opneemt en zo de babybilletjes droog houdt.

Daarnaast heeft deze luier dubbele beschermranden waardoor de pamper niet kan lekken rond de beentjes. Ook de flexibele tailleband zorgt ervoor dat hij zich perfect aanpast aan je baby’s buikje. In de reviews zien we dat deze pampers een uitstekende beoordeling kregen.

 

Voordelen: 

Gebruiksvriendelijk: de luierbroekjes zijn in één beweging aan te trekken en kunnen gemakkelijk worden verwijderd door de zijkanten open te scheuren.

Pasvorm: ze hebben een perfecte pasvorm waardoor je baby ook tijdens de nacht droog blijft. De dubbele beschermrand rond de beentjes en de flexibele tailleband voorkomen lekken.

Absorberend: de super absorberende kern van de pamper zal al het vocht opnemen zodat de babybilletjes droog blijven.

Het prijskaartje: dit maandpakket is een aanbieding waardoor je voor een ganse maand bent voorzien tegen een interessante prijs.

 

Nadelen: 

Lekken: enkele klanten merken op dat wanneer je de luierbroekjes tijdens de nacht gebruikt, je toch kans hebt op lekken. 

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

7. Zwitsal Junior Maat 5, luiers 162 stuks, voordeelverpakking

 

Ook deze Zwitsal luiers komen in een voordeelverpakking waarin wel 162 stuks zitten. Deze luiers zijn te verkrijgen van maat 1 tot en met maat 6. De Junior luiers maat 5 zijn trouwens perfect voor kinderen die tussen en 11 en 23 kg wegen. Uit dermatologische tests is gebleken dat  ze voor de meest gevoelige kinderhuid geschikt zijn waardoor je kindje niet snel last zal hebben van een geïrriteerde huid.

Daarnaast zorgen de comfortabele pasvorm en de handige plakstrips ervoor dat hij perfect rond het babybuikje kan worden aangespannen om je kindje een optimale bewegingsvrijheid te geven. De luiers zijn bovendien gemaakt van zachte ongeparfumeerde materialen die ook nog eens op een maximale manier het vocht opnemen zodat hij zowel overdag als ‘s nachts kan worden gebruikt. 

Rond de billetjes is een hoge en zachte beschermrand die helpt om het doorlekken te voorkomen. Elke luier kan trouwens van de kenmerkende geur worden voorzien door een apart meegeleverd Zwitsal geurbuiltje. In de reviews merken we dat de meningen verdeeld zijn over dit product.

 

Voordelen:

Gebruiksgemak: door de comfortabele pasvorm en de handige plakstrips kunnen de luiers goed worden aangepast  aan het buikje zodat je kindje droog blijft.

Ultra absorberend: deze luiers zijn ultra absorberend waardoor je ze niet alleen overdag maar ook tijdens de nacht kunt gebruiken.

Dermatologisch getest: de luiers van Zwitsal zijn dermatologisch getest en ze zijn geschikt voor een zeer gevoelige huid.

Apart geurbuiltje: ze zijn niet geparfumeerd maar de typische Zwitsal geur kan met het apart meegeleverde geurbuiltje aan de luier worden toegevoegd.

 

Nadelen:

Minder absorberend: sommige klanten zijn het niet eens met wat in de beschrijving staat en vinden dat de luiers minder goed absorberen.

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

8. Huggies Newborn luiers, 2 tot 5 kg, maat 1, 84 stuks

 

De Huggies luiers maat 1 zijn geschikt voor pasgeboren kindjes van 2 tot 5 kg. Door de speciale zachte kussentjes wordt de vloeibare ontlasting die je baby tijdens de eerste dagen na de geboorte heeft, in een minimum aan tijd geabsorbeerd.

Daarnaast beschermen de Huggies Newborn luiers je pasgeboren baby tegen rode billetjes en huidirritaties. De rekbare tailleband die voorzien is van een absorberende binnenzak, geeft je kindje een comfortabel gevoel en zorgt ervoor dat de luier niet gaat doorlekken .

Bovendien veranderen ze van kleur om aan te geven dat de luier vol is. Deze voordeelverpakking bestaat uit 84 stuks en ze zijn trouwens ook verkrijgbaar in maat 2 voor baby’s van 3 tot 6 kg. Deze luiers kregen in de reviews een heel goede beoordeling met 4,6 van de 5 sterren.

 

Voordelen:

Maatserie: de luiers zijn bedoeld voor pasgeboren baby’s met een gewicht van 2 tot 5 kg. Daarnaast zijn de luiers ook in maat 2 te verkrijgen en deze zijn voor kleintjes van 3 tot 6 kg.

De prijs: deze luiers vallen in de laagste prijsklasse van onze lijst waardoor ze goed toegankelijk zijn voor mensen met een kleiner budget.

Pasvorm: ze hebben een flexibele absorberende tailleband waarmee ze voor pasgeboren kindjes de ideale pasvorm hebben.

Absorberend: hij is voorzien van unieke zachte kussentjes die de vloeibare ontlasting tijdens de eerste dagen razendsnel zal opnemen.

 

Nadelen: 

Aantal stuks: deze voordeelverpakking wordt aangeboden als een maandpakket. Dan zijn de 84 stuks niet voldoende om een volledige maand te overbruggen.

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

9. Etos Woezel & Pip luiers Junior maat 5, 12-25 kg, maandbox 138 stuks (3 x 46 stuks)

 

De Etos luiers van Woezel en Pip zijn prachtig om te zien want ze zijn voorzien van de leuke figuurtjes uit de bekende kinderboekenreeks. Deze Junior luiers hebben maat 5 en ze zijn daarmee geschikt voor kinderen die tussen 12 en 25 kg wegen. Daarnaast zijn ze ook te verkrijgen van maat 1 tot maat 6.

Deze luiers hebben ultra absorberende luchtdoorlatende kanalen die uitzonderlijk goed het vocht gaan opnemen en dit ook gelijkmatig en snel afvoeren. Ze zijn ook nog voorzien van een sneldrogende toplaag waardoor de babybilletjes tot wel 12 uur lang droog blijven. Bovendien kunnen deze luiers zowel ‘s nachts als overdag worden gebruikt.

Daarnaast zorgt de handige klittenbandsluiting ervoor dat je de luier makkelijk kunt aanpassen rond het buikje van je kindje zodat hij perfect aanpast. Rond de beentjes is er trouwens een opstaande rand om lekken te voorkomen. We merken in de reviews dat heel wat klanten super tevreden zijn over hun aankoop. Dit product kreeg dan ook 4,7 van de 5 sterren.

 

Voordelen:

Maatserie: de luiers worden aangeboden vanaf maat 1 tot en met maat 6. Deze maandbox heeft maat 5 en is geschikt voor kindjes van 12 tot en met 25 kg.

Magic Air Channels: ze zijn voorzien van luchtdoorlatende kanalen die het vocht snel en gelijkmatig gaat afvoeren.

Klittenbandsluiting: door de handige en zachte klittenbandsluiting kunnen de luiers gemakkelijk worden aangepast voor een optimaal draagcomfort.

Sneldrogend: de binnenkant van de luier is voorzien van een sneldrogende toplaag waardoor je baby steeds een droge huid heeft.

 

Nadelen: 

Lekken ‘s nachts: slechts één klant maakt de opmerking dat de luiers ‘s nacht lekken. Misschien is de pasvorm voor deze baby niet geschikt.

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

Luiers Koopgids

 

Als je binnenkort moet bevallen dan kun je maar al beter een aantal spullen op voorhand aankopen. Zo is het een goed idee om de beste luiers al even te bekijken en met elkaar te vergelijken. Het is niet altijd even makkelijk aangezien er vandaag de dag al heel wat mogelijkheden bestaan. Daarom is het een goede aanbeveling om met een aantal factoren zoals het type en het prijskaartje rekening te houden. Verder zou je ook kunnen letten op het materiaal en het formaat. Ga alvast eventuele aanbiedingen en promoties niet uit de weg. Je weet nooit of je ergens wel een aantrekkelijke luier aanbieding kunt tegenkomen.

Het gebruiksgemak

Wanneer je op zoek moet naar degelijke en duurzame luiers dan pas zul je merken hoeveel mogelijkheden er vandaag de dag zijn. Dit heeft vooral te maken met het feit dat je luiers in verschillende situaties kunt gebruiken. De meest voor de hand liggende situatie is natuurlijk bij kindjes. Als je binnenkort je eerste kindje krijgt dan is het een goed idee om op voorhand al een aantal dingen aan te kopen. Zodra je kindje er eenmaal is, zul je namelijk overmand worden door emoties.

Luiers kun je bijvoorbeeld al zonder problemen aankopen en dan hoef je daar niet meteen meer aan te denken. Probeer wel goed te letten op het formaat van de luiers aangezien er een onderscheid is tussen baby’s en peuters. Verder kunnen luiers ook gebruikt worden voor oudere personen die last hebben van incontinentie. Jammer genoeg schamen heel wat personen zich hiervoor terwijl dat helemaal niet nodig is. Het komt namelijk veel vaker voor dan je zou denken.

 

Welk prijskaartje moet je voorzien

Zodra je besluit om op zoek te gaan naar degelijke luiers dan zul je merken dat er heel wat mogelijkheden en opties zijn. Dit wil dus ook wel zeggen dat er verschillende prijskaartjes zullen bestaan. Zo zullen de standaard luiers vast en zeker tussen de goedkope luiers behoren. Toch heb je ook exemplaren waarvoor je iets duurder zult moeten betalen. Zo zullen de meegroeiluiers of wasbare luiers vaak iets duurder te betalen zijn. Probeer hier dan ook rekening mee te houden.

Uiteraard beslis je helemaal zelf hoeveel budget je aan luiers wilt en vooral kunt spenderen. Er is niemand die je zal verplichten om een bepaald bedrag te gaan uitgeven. Probeer er gewoon voor te zorgen dat je degelijke luiers aankoopt die niet voor irritatie zorgen. Het kan misschien een goed hulpmiddel zijn om ook eventjes een kijkje te nemen naar de verschillende online reviews. Daarin geven de klanten iets meer advies over een bepaald type luiers.

 

Materiaalsoorten en formaat

Zoals we het al min of meer even hebben vernoemd is het ook belangrijk om even rekening te houden met het formaat van de luiers. Dit lijkt misschien heel overbodig en nutteloos maar dat is het wel degelijk niet. Er bestaan namelijk luiers in verschillende soorten en formaten. Dit is ook maar logisch aangezien een pasgeboren baby veel kleiner is dan een peuter. Het formaat van de luiers wordt aangeduid door middel van een getal. Hierbij is het getal 0 ideaal voor pasgeboren baby’s terwijl het getal 3 of 4 meer geschikt is voor oudere kindjes.

Je hoeft niet te vrezen want daarnaast wordt ook de maximale leeftijd duidelijk op de verpakking aangegeven. Verder vinden wij het ook wel belangrijk om rekening te houden met het materiaal van de luiers. De standaard luiers zijn vaak uit dezelfde soort materialen gemaakt en hebben een al dan niet grotere absorberende waarde. Wanneer je kiest voor een wasbare luier dan zul je merken dat er toch heel wat verschillende materialen mogelijk zijn. Denk maar aan katoen, bamboe en fleece. Zo zal bamboe een grotere absorberende waarde hebben dan katoen. En is fleece niet ideaal voor kindjes met een gevoelige huid.

Het type luiers

Het is ook belangrijk om even na te denken over het type luier. Hierbij is het belangrijk om de situatie te bekijken en ook rekening te houden met je wensen en verwachtingen. Als je bijvoorbeeld als oudere persoon last hebt van incontinentie dan zijn er speciale luiers ontworpen voor volwassenen. Deze zien er bijna uit als mooi ondergoed en zijn gemakkelijk aan- en uit te trekken. Als je op zoek bent naar luiers voor je kindje dan is het een goed idee om jezelf even de vraag te stellen wat je precies wilt.

Zo kun je kiezen voor de standaard wegwerp luiers. Dit zijn dus de luiers die iedereen wel zal kennen en die je na 1 keertje gewoon in de vuilnisbak gooit. Maar tegenwoordig heb je ook steeds meer de keuze om te kiezen voor wasbare luiers. Bovendien heb je hierbij de mogelijkheid om te opteren voor de typische meegroeiluiers die dus meegroeien met de ontwikkeling van je kindje. Wasbare luiers zijn misschien iets duurder in de aankoop maar bieden toch heel wat voordelen. Zo zijn deze luiers milieuvriendelijk en heb je de mogelijkheid om te kiezen uit diverse materiaalsoorten.

 

 

 

Laat een reactie achter

0 COMMENTAIRES