Beste markeerstift

Laatste update: 17.06.24

 

Markeerstiften test van 2024

 

De tijd staat niet stil en dat zie en voel je aan alles. Zelfs op het gebied van markeerstiften zijn er vandaag de dag al heel wat meer mogelijkheden. Kies je bijvoorbeeld voor een markeerstift met een dikke of dunne punt? En een felle kleur of toch liever een zacht pastelkleurtje. Kortom, mogelijkheden zat dus. Dat zorgt natuurlijk ook voor heel wat keuzestress want wat is nu eigenlijk de beste markeerstift. Om het voor jou allemaal wat makkelijker te maken, zijn we alvast op zoek gegaan naar de 3 best beoordeelde hedendaagse markeerstiften. Zo is de Stabilo boss original pastel markeerstift alvast een topproduct gebleken. Zoals de naam doet vermoeden, heb hier de mogelijkheid om uit tal van verschillende pastelkleurtjes te kiezen. Net zoals het vorige product is ook de Stabilo Boss Original Deskset markeerstift afkomstig van het bekende merk Stabilo. Door te kiezen voor dit product, ben je zeker van kwaliteit, degelijkheid en gebruiksvriendelijkheid.

 

 

Vergelijkingstabel

 

Sterkte
Zwakte
Conclusie
Offerte

 

 

 

Markeerstift Reviews – Top 5

 

Indien je heel wat leerstof moet verwerken dan kan het misschien wel handig zijn als je belangrijke elementen aanduidt met behulp van een markeerstift. Op die manier bekom je een soort van beknopte samenvatting die vlotter te studeren is. Welke product nu precies de beste markeerstift is daar kunnen wij jou jammer genoeg niet meteen advies over geven. Wij kunnen jou wel de 5 topproducten hieronder selecteren die de beste beoordelingen gekregen hebben in de online reviews.

 

 

1. Stabilo boss original pastel

 

Tussen de goedkope markeerstiften zul je dit model van Stabilo jammer genoeg niet meteen terugvinden. Daarvoor is het prijskaartje misschien net een tikkeltje te hoog.

De markeerstiften van Stabilo zijn al jarenlang bekend onder het grote publiek. Zo zijn de rode, gele of oranje stiften misschien wel de meest gebruikte. Met dit product kun je nu ook een aantal pastel tinten in huis halen zoals lila, mint en turquoise. Op die manier kun je heel wat belangrijke leerstof gemakkelijk aanduiden en selecteren.

Jammer genoeg kunnen wij jou voorlopig geen verder advies geven over dit product aangezien er nog geen online reviews zijn geplaatst. Het hogere prijskaartje zou daar zeker voor iets tussen kunnen zitten. Alhoewel het ook mogelijk is dat het om een vrij recent artikel gaat dat nog niet zo lang geleden op de markt gebracht is.

Ben je op zoek naar een duurzame markeerstift nu de examens opnieuw voor de deur staan? Dan is Stabilo misschien wel de beste keuze, als we de online reviews van klanten mogen geloven. Stabilo wordt door heel wat kopers dan ook beschouwd als veruit het beste merk. Het loont dan ook de moeite om de voor- en nadelen even te bekijken.

 

Voordelen:

Kleur: deze unieke Stabilo markeerstiften kun je in tal van verschillende kleuren aankopen. Zo kun je kiezen voor een turquoise, lila, mint, geel, oranje of roze markeerstift.

Formaat: een afzonderlijke markeerstift is ongeveer 27 mm breed, 17 mm hoog en zo’n 105 mm lang.

Comfort: de markeerstift ligt bijzonder aangenaam in de hand en is makkelijk om dingen mee aan te duiden vanwege de vrij brede punt.

 

Nadelen:

Prijzig: indien je ook op zoek bent naar de markeerstift met de laagste prijs, dan is dit product van Stabilo niet meteen een aanrader.

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

2. Stabilo Boss Original Deskset

 

Net zoals het voorgaande artikel zijn ook deze markeerstiften afkomstig van het bekende merk Stabilo. Toch zul je voor dit product niet zo diep in de buidel hoeven te tasten. Het zou zelfs zomaar eens een markeerstift aanbieding kunnen zijn.

Je zult vrijwel meteen merken dat de verpakking maar liefst 15 verschillende en vrolijke kleurtjes bevat. Zo krijg jij de mogelijkheid om tijdens het studeren, belangrijke informatie op een eenvoudige en overzichtelijke manier aan te duiden.

Uit de reacties kunnen we duidelijk opmaken dat de meeste kopers overtuigd zijn van de kwaliteit en de degelijkheid van deze Stabilo markeerstiften. De stiften zijn voorzien van een leuk ontwerp en zijn ook handig om te gebruiken. Slechts enkele kopers vinden de aankoopprijs net iets te hoog.

Je zou eventueel ook voor deze unieke markeerstiften kunnen kiezen. Het zal je meteen opvallend dat ook dit product jou aangeboden en geleverd wordt door het bekende en sterk gewaardeerde merk Stabilo. Hieronder alvast een overzicht van de populairste kenmerkende eigenschappen.

 

Voordelen:

Kostenplaatje: je zult het misschien niet meteen verwachten, maar toch zijn deze Stabilo markeerstiften helemaal niet zo duur als het eerste product.

Verpakking: de verpakking telt maar liefst 15 verschillende markeerstiften waarvan 9 fluo kleurtjes en 6 prachtige pastel kleuren.

Deskset: deze unieke set markeerstiften wordt geleverd inclusief een handige en stevige deskset.

Puntdikte: je zult kunnen vaststellen dat de markeerstiften voorzien zijn van een brede puntdikte en daardoor handig zijn om dingen te onderstrepen of aan te duiden.

 

Nadelen:

Handleiding: de meegeleverde handleiding is alleen maar in het Engels beschikbaar. Probeer hier rekening mee te houden.

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

3. Staedtler Lumocolor

 

Indien je op zoek bent naar degelijke markeerstiften maar daar liever niet zoveel geld wenst aan uit te geven dan kan dit model van STAEDTLER misschien wel precies zijn wat jij zoekt. Deze markeerstiften zijn ideaal om te gebruiken op een whiteboard.

De set is voorzien van 4 verschillende kleuren waaronder een grijze, een rode, een zwarte en een groene markeerstift. Zo heb je de keuze om te kiezen uit bepaalde kleuren. De stiften zijn niet alleen geurloos maar drogen bovendien vrij goed en snel op. Verder zul je merken dat je de markeringen ook vrij vlot van het whiteboard kunt afvegen.

Voor sommige kopers gaat het hier wel degelijk over markeerstiften van een uitstekende kwaliteit. Slechts een beperkt aantal gebruikers is iets minder overtuigd. Zo vindt een enkele koper de stiften net een tikkeltje te dik waardoor het niet comfortabel in de hand ligt.

Door te kiezen voor de markeerstiften van STAEDTLER kies je niet alleen voor kwaliteit maar ook voor degelijkheid én duurzaamheid. Alvorens je besluit om deze set markeerstiften aan te kopen, raden wij jou aan om de voor- en nadelen even grondig te bekijken. Zo krijg jij meteen een beter beeld over de mogelijkheden van het product.

 

Voordelen:

Kostenplaatje: ben je niet gelijk van plan om heel wat budget te spenderen aan een degelijk paar markeerstiften? Bekijk dan dit product met z’n vriendelijke prijs maar even. De lage prijs maakt dit product toegankelijk voor mensen met een beperkt budget.

Gebruiksgemak: het is een unieke set markeerstiften die eigenlijk speciaal ontworpen zijn om te gebruiken in combinatie met een bijbehorend whiteboard.

Set: de set telt maar liefst 4 afzonderlijke markeerstiften. Zo kun je kiezen tussen een rode, blauwe, zwarte of groene markeerstift.

Handig in gebruik: de markeerstiften zijn goed hanteerbaar en drogen vrij snel op. Daarnaast zul je merken dat de markeerstiften zo goed als geurloos zijn en ook weer makkelijk van het board te verwijderen zijn.

 

Nadelen:

Geen whiteboard: sommige klanten kunnen het misschien wel als een minpuntje beschouwen dat er bij de aankoop van deze markeerstiften geen whiteboard wordt meegeleverd.

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

4. Tulipaint Voegenstift

 

Ook al is het niet meteen een digitale markeerstift, toch zul je merken dat de prijs van dit product net een tikkeltje hoger ligt. Dit heeft vooral te maken met het feit dat het hier vooral om een voegenstift gaat.

Deze witte markeerstift wordt dus gebruikt als een soort van voegenverg en voegenreiniger. Er zijn natuurlijk niet alleen witte voegenstiften op de markt. Je kunt verder uit nog 8 andere kleuren kiezen en er zo het model uithalen waar jij naar op zoek bent.

Zodra we de vele online reviews bekijken dan kunnen we alleen maar vaststellen dat er momenteel enkel maar positieve online beoordelingen zijn geplaatst. Zo zijn heel veel kopers het erover eens dat de stiften waterbestendig zijn en dan ook een bijzonder mooi resultaat opleveren. Verder zijn deze voegenstiften ook praktisch en handig in gebruik.

Ben je al geruime tijd op zoek naar een degelijke en duurzame voegenstift? En ben je zelfs bereid om misschien net een tikkeltje meer te betalen? Dan lijkt het ons alvast een goed idee om dit product van Tulipaint even wat grondiger onder de loep te nemen. Misschien is het wel precies waar jij naar op zoek bent.

 

Voordelen:

Voegenstift: het gaat hier natuurlijk om een speciale markeerstift die je veeleer onder de naam van voegenstift zult spotten. Ideaal om voegen te reinigen.

Kleuren: deze voegenstift wordt gekenmerkt door een witte kleur maar kun je nog in tal van andere kleuren bekomen.

 

Nadelen:

Prijskaartje: houd er wel rekening mee dat het prijskaartje uiteraard net iets boven het gemiddelde ligt.

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

5. Stabilo Swing Cool Highlighter

 

Met deze markeerstiften van het bekende merk Stabilo haal je niet alleen een degelijk product in huis maar bovendien ook nog eens aan een voordelige prijs.

De set bestaat uit 4 markeerstiften die elk een andere kleur hebben. Zo kun je kiezen uit een gele, groene, blauwe of een roze stift om belangrijke elementen aan te duiden. Bovendien zijn de stiften uitgerust met de „anti-dry-out” technologie waardoor de stiften niet meteen zullen uitdrogen. Je hoeft dus niet meteen te panikeren wanneer de stift een uurtje zonder dop in de etui zat.

De kopers zijn vooral tevreden vanwege de uitstekende kwaliteit en de degelijkheid van deze markeerstiften. De dunne punt zorgt ervoor dat je op een handige en eenvoudige manier bepaalde aanduidingen kunt maken. Kortom het loont de moeite om deze markeerstiften eens grondig te bekijken.

Het rijtje wordt afgesloten met deze unieke markeerstiften van, hoe kan het ook anders, Stabilo. Ondertussen mag het wel al duidelijk zijn dat Stabilo vast en zeker tot de populairste merken behoort. Bekijk alvast even het overzicht van de verschillende plus- en minpunten.

 

Voordelen:

Kostenplaatje: wil je liever niet meteen heel wat geld spenderen maar toch zeker zijn van degelijke markeerstiften? Dan is dit product precies wat je hebben moet.

Set: de set telt maar liefst 4 afzonderlijke markeerstiften met een fijne punt.

Anti-dry-out: dankzij de anti-dry-out technologie hoef je niet te vrezen dat de stiften gelijk uitdrogen. Ze zijn met andere woorden een heel pak duurzamer dan de standaard markeerstift.

 

Nadelen:

Puntdikte: houd er wel rekening mee dat deze markeerstiften gekenmerkt worden door een dunne punt.

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

Markeerstiften koopgids

 

Ga je binnenkort verder studeren aan de universiteit? Of heb je een belangrijke vergadering of presentatie te geven op kantoor? Een degelijke markeerstift kan in beide gevallen vaak een goede aanbeveling zijn. Maar wat zijn nu de beste markeerstiften? Daarvoor hoef je vooral te letten op een aantal factoren zoals de kleur, de grootte van de markeerpunt, eventueel het prijskaartje en het gebruiksgemak. Probeer vooral zoveel mogelijk markeerstiften en aanbiedingen met elkaar te vergelijken alvorens je een definitieve keuze maakt. Wij willen je aanmoedigen om ook oog te hebben voor promoties en kortingen. Want enkel op die manier is het mogelijk om een aantrekkelijke markeerstift aanbieding tegen te komen.

 

 

Wat is een degelijke markeerstift

Het is altijd handig te weten wat met een markeerstift bedoeld wordt, nog voor je besluit op zoek te gaan naar een degelijk exemplaar. Eigenlijk zegt het woord het al grotendeels zelf en is het een handig product om de belangrijkste delen in een tekst aan te duiden of markeren. Sommige mensen zullen het ook vaak hebben over een accentueerstift of zelfs een arceerstift. Indien je richting België trekt dan is het al eens mogelijk om de naam fluo(r)stift te horen vallen. Kortom, heel veel woorden dus die perfect naar één en hetzelfde product verwijzen.

Toch zijn er heel wat mogelijkheden op het gebied van markeerstiften. Zo kun je kiezen tussen heel wat verschillende opvallende kleurtjes. Vroeger waren die hoofdzakelijk alleen maar fluo kleurtjes. Vandaag de dag zijn er ook heel wat andere mooie kleuren die het assortiment komen vervoegen. Probeer ook te letten op de dikte of de grootte van de markeerpunt. Er zijn dus heel wat elementen waar je rekening mee moet houden en waar je aandacht aan kunt besteden. Probeer daarom zoveel mogelijk markeerstiften te bekijken en maak vervolgens een persoonlijke keuze door rekening te houden met je wensen.

 

Het gebruiksgemak van een degelijke markeerstift

In het vorige stukje werd het reeds min of meer duidelijk wat de betekenis is van een markeerstift. Toch is het ook belangrijk om even stil te staan bij het gebruiksgemak. Waar zou je de markeerstift dus zoal voor kunnen gebruiken, de toepassingen laat ons zeggen. Eigenlijk zul je versteld staan van de mogelijkheden die er zijn. 

De meeste mensen gebruiken een markeerstift vooral om bijvoorbeeld de belangrijkste elementen in een tekst te gaan aanduiden of dus markeren. Dat kan handig zijn als je binnenkort opnieuw naar school moet. Maar ook wanneer je bijvoorbeeld een belangrijke vergadering moet leiden of gaat doctoreren en je thesis moet verdedigen.

Toch zijn er ook nog heel wat andere toepassingsvelden waarin een markeerstift alvast heel goed van pas kan komen. Zo zijn er tegenwoordig ook heel wat duurzame markeerstiften op de markt gebracht die zijn uitgerust met een degelijke en duurzame onuitwisbare inkt. Dat kan vooral van pas komen wanneer je de naam van je kind in zijn of haar kleertjes wenst te schrijven. Ook al was je de kledingstukken achteraf meermaals, de naam zal niet vervagen. Het lijkt dus misschien een heel nutteloos product maar dat is het uiteindelijk helemaal niet. Kortom, waar wacht je nog op om een aantal degelijke markeerstiften in huis te halen.

 

Wat is het budget van een degelijke markeerstift

Uiteraard kost een degelijke markeerstift geen 50 euro, en zijn er dus heel wat goedkope markeerstiften op de markt die perfect dienst kunnen doen. Toch is het wel belangrijk om even stil te staan bij het prijskaartje, aangezien er toch wel bepaalde elementen zijn die de prijs enigszins kunnen bepalen. Een gele markeerstift komt bijvoorbeeld vaker voor dan een pastel roze markeerstift. Daardoor is het mogelijk dat er zich een klein prijsverschil tussen de 2 exemplaren voor doet. Je beslist uiteindelijk zelf welke kleur je wilt en hoeveel je er maximaal aan wilt spenderen.

Indien je bijvoorbeeld aan het begin van je schoolcarrière staat, dan kan het handig zijn om een voordeelverpakking te overwegen. Ook wanneer je meerdere studerende kinderen in huis hebt, kan een grotere verpakking markeerstiften vaak net iets voordeliger uitkomen. Kortom, er zijn heel wat mogelijkheden die je best even bekijkt. Indien je toch nog twijfels mocht hebben over sommige markeerstiften dan kan het een goed advies zijn om een kijkje te nemen tussen de verschillende online reviews. Daarin worden vaak positieve of negatieve adviezen gegeven over diverse soorten markeerstiften.

 

 

Het type markeerstift, de grootte van de markeerpunt en de kleur

Het zal je misschien verwonderen maar toch zijn er verschillende markeerstiften op de markt gebracht. Zo kun je kiezen voor de bekende markeerstiften van Stabilo die garant staan voor kwaliteit, duurzaamheid en gebruiksvriendelijkheid. Uiteraard zijn er ook nog heel wat andere merken zoals Edding of Schneidder die voor een degelijke markeerstift kunnen zorgen. De markeerstiften kunnen we vooral onderscheiden op basis van 3 factoren. Zo is er eerst en vooral de kleur.

Maar verder is het ook belangrijk om even stil te staan bij de grootte en de dikte van de markeerpunt. Een markeerstift met een brede of dikke punt is vaak handig om iets in een tekst te markeren. Een dunne of fijne punt wordt dan weer eerder gebruikt om belangrijke elementen in de tekst te onderstrepen. Daarnaast is ook de grootte van de markeerstift een belangrijke factor. Moet de markeerstift in je etui passen? Dan kan je bijvoorbeeld kiezen voor een mini markeerstift.

 

 

Laat een reactie achter

0 COMMENTAIRES