5 Beste Nerf Guns Test van 2024

Laatste update: 22.06.24

 

Nerf Guns – Vergelijkingstest & Koopgids

 

Indien je zelf één of meerdere kindjes hebt dan weet je dat ze soms wel veel energie kunnen hebben. Dan kan het al eens handig zijn als ze zich buiten eventjes goed kunnen uitleven en spelen met hun vriendjes. Een nerf gun zou eventueel wel een goede aankoop kunnen zijn. Omdat het niet altijd eenvoudig is om de beste keuze te maken, stellen wij jou even kort de 3 beste nerf gun toestellen voor. Zo blijkt de NERF N-Strike Elite Accustrike Disruptor alvast een schot in de roos en bovendien ideaal voor zowel jongens als meisjes. Daarnaast blijkt ook de Nerf N-Strike Elite AccuStrike Alphahawk een goede aanbeveling te zijn. Bovendien is deze leuke speelgoedblaster afgewerkt in een prachtig oranje kleur die heel wat jongens en meisjes als aantrekkelijk zullen ervaren.

 

 

Vergelijkingstabel

 

Sterkte
Zwakte
Conclusie
Offerte

 

 

5 Beste Nerf Guns (Reviews) van 2024

 

Heb jij kinderen die ervan houden om met pistooltjes te spelen en zijn ze ouder dan 7 jaar? Dan kun je zeker een leuke nerf gun aanschaffen, waarmee zij zich eindeloos kunnen vermaken. Er zijn verschillende soorten waaruit je kunt kiezen. Bekijk de opties hieronder en kies de beste nerf gun.

 

1. Nerf N-Strike Elite Accustrike Disruptor Blaster

 

Ben je nog steeds op zoek naar het ideale verjaardagsgeschenk voor jouw kind? Dan kun je misschien alvast even dit toestel van het bekende merk NERF bekijken. Het apparaat kan op heel wat positieve reacties van verschillende klanten rekenen.

Het toestel is bijzonder krachtig en kan dan ook tot wel 27 meter ver schieten. Daardoor wordt het vooral aangeraden voor kinderen vanaf de leeftijd van ongeveer 8 jaar. Het toestel is bovendien ook voorzien van een draaiend magazijn dat maar liefst 6 Elite darts telt. Je kunt bijvoorbeeld kiezen om deze darts één voor één af te schieten. Maar je hebt ook de optie om de 6 darts kort en snel na elkaar te gaan afschieten.

Bovendien is het ook een handig apparaat. Zo beschikt het toestel ook over een handige indicator. Zo weet je perfect wanneer je kunt beginnen afvuren. Dit wordt aangegeven doordat de indicator dan oranje zal kleuren. We merken dan ook vooral heel wat tevreden klanten op. Toch vermelden sommigen dat toezicht houden wel belangrijk blijft.

Het is niet altijd makkelijk om een leuk en origineel geschenkje te vinden voor je kind. Misschien heb je al wel eens aan een degelijke Nerf gun gedacht. Wij willen jou alvast helpen door de voordelen en de nadelen van dit handige apparaatje dan ook al eventjes op een rijtje te plaatsen. Zo krijg je een beter beeld van de mogelijkheden.

 

Voordelen:

Indicator: het apparaat beschikt over een handige indicator. Op het moment dat je ziet dat de indicator een oranje kleur krijgt dan weet je dat je kunt afvuren.

Schietafstand: het is een krachtig toestel dat over een totale schietafstand beschikt van maar liefst 27 meter. Zo kan je kind genieten van heel wat actie en speelplezier met zijn of haar vriendjes.

Leeftijdscategorie: deze Nerf gun wordt aangeraden voor kindjes vanaf de leeftijd van ongeveer 8 jaar oud.

 

Nadelen:

Toezicht: volgens een kleine minderheid van de gebruikers is het echter wel nog steeds belangrijk om voldoende toezicht te houden.

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

2. Nerf N-Strike Elite AccuStrike Alphahawk Blaster Sniper met vergrendeling

 

Ben je nog steeds op zoek naar een leuk en origineel geschenk voor de verjaardag van je zoon? Dan kan deze unieke Nerf gun van het bekende merk Nerf, misschien wel wat voor jou zijn. De verpakking telt overigens niet alleen de Nerf N-Strike Alphahawk maar tevens ook een betrouwbare 2-delige vergrendeling, maar liefst 10 AccuStrike darts en een informatieve handleiding.

Deze semi-geautomatiseerde blaster wordt gekenmerkt door een maximale afmeting van 6,7 x 78,7 x 27,9 cm in combinatie met een gewicht van 1,1 kg. Het beperkte gewicht draagt uiteraard bij aan het draagcomfort tijdens het spelen. De nerf gun is voornamelijk uit duurzaam kunststof gemaakt en werd afgewerkt in een stoere opvallende oranje kleur. Het speelgoedblaster is in staat om 1 dart per keer af te vuren uit een makkelijk te laden draaiend magazijn. Kortom, het is bijna onmogelijk om nu nog mis te schieten.

Met deze speelgoedblaster kun je kinderen tussen 8 en 18 jaar vast en zeker blij maken. En heel wat kopers denken er net zo over. Slechts één enkele klant vindt dat de speelgoedblaster behoorlijk kwetsbaar is en regelmatig vastloopt.

 

Voordelen:

Leeftijdscategorie: deze semi-geautomatiseerde speelgoedblaster wordt aangeraden vanaf de leeftijd van 8 jaar oud en kan makkelijk tot 18 jaar of ouder worden gebruikt.

Comfort: met een formaat van 6,7 x 78,7 x 27,9 cm in combinatie met een beperkt gewicht van amper 1,1 kg, blijkt deze speelgoedblaster comfortabel in de hand te liggen.

Materiaal: voor de behuizing van deze speelgoedblaster heeft men gekozen om te werken met kunststof.

Toebehoren: naast het unieke speelgoedblaster worden ook 10 stevige AccuStrike darts meegeleverd alsook een tweedelige vergrendeling en een informatieve gebruikershandleiding.

 

Nadelen:

Kwetsbaar: volgens een enkeling zouden bepaalde onderdelen toch als vrij kwetsbaar kunnen worden beschouwd.

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

3. Nerf N-Strike Elite Firestrike Blaster Met doelzoekende lichtstraal tot 5 meter

 

Wil je liever niet zoveel geld spenderen maar tegelijk wel zeker zijn van een krachtige en kwalitatieve speelgoedblaster. Dan lijkt dit exemplaar van Nerf misschien wel aan jouw verwachtingen te voldoen. Bovendien blijkt hij uitgerust te zijn met een doelzoekende lichtstraal die 5 meter ver reikt en een schietafstand van maar liefst 27 meter. Kortom, op die manier geniet je eindeloos speelplezier.

Ook deze nerf gun is voornamelijk uit duurzaam kunststof gemaakt en werd vervolgens voorzien van een prachtig geel design. Dankzij z’n compacte formaat van 19,7 x 23,8 x 4,8 cm in combinatie met een beperkt gewicht van maximaal 0,3 kg, geniet je heel wat draagcomfort, wat hem ideaal maakt voor kinderen tussen 6 en 14 jaar oud. Verder maakt de nerf gun, die voorzien is van een handmatig afvuursysteem, gebruik van een krachtige Alkaline batterij. Houd er wel rekening mee dat je deze zelf nog zult moeten aankopen.

Toch kunnen we voornamelijk positieve reacties van klanten spotten alsook een mooie eindbeoordeling van 4,6 sterren. Zo zijn kopers niet alleen tevreden over de uitstekende kwaliteit maar ook over het unieke en leuke design en het eindeloze speelplezier dat deze speelgoedblaster garandeert.

 

Voordelen:

Comfort: de nerf gun ligt comfortabel en aangenaam in de hand dankzij het beperkte gewicht en de compacte afmeting van ongeveer 19,7 x 23,8 x 4,8 cm.

Schietafstand: je bent verzekerd van een maximale schietafstand die maar liefst 27 meter ver zal reikt.

Materiaal: bij de productie van dit unieke speelgoedblaster heeft men voor de behuizing voornamelijk beroep gedaan op de unieke eigenschappen van kunststof.

 

Nadelen:

Voeding: je zult zien dat de speelgoedblaster nood heeft aan een krachtige Alkaline batterij die jammer genoeg niet meegeleverd wordt.

Handleiding: volgens de beschrijving zou de handleiding alleen maar in het Duits beschikbaar zijn.

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

4. Nerf Mega Mastodon Blaster Gemotoriseerd magazijn met ruimte voor 24 darts

 

Je kunt natuurlijk altijd nog kiezen voor deze unieke speelgoedblaster uit de Nerf Mega serie. Echter zul je dan wel rekening moeten houden met het hogere prijskaartje. Toch lijken de meeste klanten zich niet meteen aan de hoge prijs te storen en belonen ze het product met een mooie eindscore van 4,6 sterren. Slechts één klant vindt het toestel ingewikkeld en allesbehalve gebruiksvriendelijk.

Toch laat je je beter niet meteen afschrikken. Zo behoort de Nerf Mega Mastodon tot de allereerste gemotoriseerde Nerf speelgoedblasters, uitgerust met een draaiend magazijn waar maar liefst 24 darts kunnen worden geplaatst. Met een maximaal formaat van 86 x 40 x 11 cm in combinatie met een totaalgewicht van 3,5 kg is hij ook groter dan zijn voorgangers en dus geschikt vanaf de leeftijd van 8 jaar oud. Verder is hij vervaardigd uit duurzaam kunststof en afgewerkt in een opvallende rode kleur.

Verder zul je zien dat de nerf gun gebruik maakt van maar liefst 6 LR20 Alkaline batterijen die jammer genoeg niet worden meegeleverd op het moment van aankoop. Op die manier is het semi-automatische speelgoedblaster in staat om een maximale schietafstand van maar liefst 23 meter te garanderen. Kortom, een krachtig en duurzaam product dat heel wat uurtjes speelplezier verzekert.

 

Voordelen:

Toebehoren: hij wordt geleverd inclusief 24 afzonderlijke Mega Whistler darts, een schouderband en een informatieve gebruikershandleiding.

Schietafstand: de nerf fun maakt gebruik van maar liefst 6 1,5Volt Alkaline batterijen zodanig dat een schietafstand van wel 23 meter ver kan worden bereikt.

Materiaal: ook hier heeft men gekozen om vooral te werken met duurzaam kunststof dat best wel tegen een stootje kan.

 

Nadelen:

Voeding: jammer genoeg zul je zelf nog op zoek moeten naar de gepaste batterijen aangezien deze niet worden meegeleverd.

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

5. Nerf N-Strike Elite Jolt Blaster

 

De nerf n-strike Elite Jolt is de kleinste blaster uit de nerf collectie. Ondanks deze eigenschap is het toch een powerhouse, want het bereikt een schietafstand van maar liefst 23 meter.

Het magazijn van dit kleintje gebruikt per keer slechts 1 dart, maar komt bij de aankoop met 2. Verder is het best bestemd om buiten het huis gebruikt te worden.

Als je naar de prijs van dit product kijkt, dan lijkt het wel op een nerf gun aanbieding en dat kun je merken aan de reviews die er geplaatst zijn. De meeste kopers zijn blij met dit product, want het is van goede kwaliteit en het zorgt voor eindeloos speelplezier.

Het heeft een leuk ontwerp en schiet hard. Voor de overige kopers is het te klein en het raakt het doel moeilijk. Verder vereist het wat kracht om te laden.

Indien je liever niet teveel geld wenst uit te geven aan een leuke en vooral duurzame nerf gun dan loont het vast en zeker de moeite om dit model van NERF eens te bekijken. Het beschikt wel degelijk over de laagste prijs. Laten we dus even kijken naar de sterke punten van dit toestel en ze vergelijken met de minder sterke punten.

 

Voordelen:

Prijskaartje: je zult versteld staan van de meer dan voordelige prijs van deze nerf gun. Ideaal als je een beperkter budget hebt.

Schietafstand: met dit toestel kun je tot wel 23 meter ver schieten. Daarom is het geschikt voor kindjes vanaf de leeftijd van ongeveer 8 jaar.

 

Nadelen:

Formaat: een kleine minderheid van de gebruikers vindt dat het toestel toch net iets kleiner is dan verwacht.

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

Nerf guns koopgids

 

Iedereen kent ze wel, de NERF guns, plastic geweren of pistolen die pijltjes schieten. De kinderen kunnen zich er urenlang mee bezig houden wanneer ze tegen elkaar kunnen spelen. Maar waar moet je nu rekening mee houden bij het kopen van een NERF gun? In de eerste plaats moet je weten waar de voorkeur van je kind naar uitgaat. Dan kun je nog beslissen of je nieuw of tweedehands wilt kopen, hoeveel pijltjes zitten erbij, wat zijn de functies van het pistool en hoeveel kost het.

Voorkeur van je kind

Een NERF gun is in vele verschillende groottes en maten te verkrijgen, en elk jaar komen er nieuwe modellen op de markt. Om te weten waar jouw kind het meest zal van genieten is het belangrijk om even te polsen waar zijn of haar voorkeur naar uitgaat. Dit kan ook afhangen van de leeftijd van je kind, voor de kleinere kinderen is een pistool beter want een geweer zal te groot zijn voor hen.

Oudere kinderen zullen meestal een voorkeur hebben naar grotere geweren die eventueel ook grotere pijlen hebben. Alle kinderen zullen het eens zijn dat ze zoveel mogelijk pijlen bij hun geweer of pistool willen zodat ze lekker lang kunnen schieten zonder op zoek te hoeven gaan naar hun pijlen om te herladen.

Hoewel de voorkeur van je kind belangrijk is, is het toch ook nodig om te kijken naar de aanbevolen leeftijd van elk model. Hoewel de pijlen gemaakt zijn van een zachte mousse kan het toch nog gevaarlijk zijn voor kleinere kinderen. Als je zo’n pijl in je oog krijgt zal het zeker pijn doen.

 

Functies van de NERF

Een NERF gun is niet altijd wat het lijkt. Er bestaan modellen waar je de onderdelen kunt afnemen om ze in verschillende combinaties terug op het geweer te plaatsen. Zo kun je op verschillende manier plezier hebben van dit speelgoed.

Deze producten werken met een magazijn waar je de pijlen moet insteken. Het ene magazijn zal meer pijlen kunnen bewaren dan het andere magazijn dus daar moet je ook op letten. Sommige modellen beschikken over twee magazijnen zodat je dubbel zoveel pijlen kunt schieten.

Niet elke NERF gun kan even ver schieten, als je van plan bent om zo’n pistool te kopen voor buiten dan kun je beter zoeken naar een model die zeker 20 meter ver kan schieten. Zo kunnen de kinderen zich verstoppen en vanop grote afstand naar elkaar schieten. Dit hangt ook af van de spanning van de veer, dus controleer deze spanning regelmatig want na een lange tijd kan dit zwakker worden.

Sommige blasters beschikken over een verrekijker zodat je vanop afstand je doelwitten kunt uitkiezen en beter kunt richten tijdens het schieten.

 

Gewicht en pijlen van de NERF

Als je kiest voor een grote NERF blaster dan zal deze ook veel meer wegen dan een gewoon pistool. Dit is voor kleine kinderen niet echt handig want ze zullen niet makkelijk kunnen manoeuvreren. Houd daar dus zeker rekening mee bij de aankoop van een NERF blaster. Hoe lichter het geweer is hoe beter je zult kunnen bewegen en hoe sneller je kunt schieten.

Sommige NERF blasters beschikken over een driepoot zodat je het makkelijk kunt neerzetten. Zo heb je zeker geen last van het gewicht van de blaster. Je moet dan gewoon richten en op je doelwit schieten. Deze modellen kunnen tot wel 50 pijlen herbergen maar werken wel op batterijen die je nog apart moet bijbestellen.

Zoals je we al vermeld hebben zullen je kinderen zeker zoveel mogelijk pijlen willen. Reken daar nog eens bij dat er af en toe wel een pijl zal verdwijnen tijdens het spelen dus het is beter om een blaster te kopen die standaard veel pijlen heeft. Zoniet kun je nog extra pijlen bijkopen maar deze kunnen redelijk veel geld kosten.

Nieuw of tweedehands?

Sommige ouders verkiezen om tweedehands een NERF blaster te kopen. Als je op zoek bent naar aanbiedingen kan dit inderdaad een interessante beslissing zijn maar je moet wel goed opletten dat je een blaster van goede kwaliteit koopt. De kracht van de veer kan na enkele jaren namelijk verminderen zodat de gun minder ver gaat schieten.

Ook ben je nooit zeker hoeveel pijlen je bij de blaster zult krijgen bij de aankoop van een tweedehands NERF. De verf of de blaster zelf kan ook beschadigd zijn dus let zeker op deze punten als je tweedehands verkiest.

Onze aanbeveling is dat je een nieuwe blaster koopt. Je kunt op het internet ook verschillende interessante aanbiedingen vinden. Je hoeft enkel de tijd te nemen om verschillende producten op meerdere websites te vergelijken. Reken daar nog de verzendkosten bij en dan kom je aan de totale prijs. Is het goedkoper dan in de winkel, twijfel dan niet en geef je kind een leuk cadeau.

 

 

 

Laat een reactie achter

0 COMMENTAIRES