Beste pogo stick

Laatste update: 17.06.24

 

Pogo sticks test van 2024

 

Met een degelijke en duurzame pogo stick kun je makkelijk en snel op-en-neer springen. Kortom, heel wat uurtjes speelplezier en eventueel ook een goede work-out. Toch is het niet altijd makkelijk om op zoek te gaan naar de beste pogo stick. Want je wilt natuurlijk wel eentje die een hele poos kan meegaan en die er tegelijk ook aantrekkelijk en goed uitziet. Wij willen jou daarom ook graag helpen in de zoektocht naar de perfecte pogo stick. Daarom zijn we al even op zoek gegaan naar de 3 best beoordeelde pogo sticks. Zo zijn we onder andere uitgekomen bij de Toyrific Daisy Crushaz pogo stick. Deze stick is maar liefst 97 cm lang en kun je belasten met een maximaal gewicht van maar liefst 50 kg. Kortom, het ideale cadeau voor je zoon of dochter. Je zou natuurlijk ook kunnen kiezen voor de Small Foot Pogo Vlammen pogo stick. Deze stick wordt aanbevolen voor kindjes vanaf de leeftijd van minimaal 5 jaar oud en zal, vanwege het robuuste en stoere ontwerp, veeleer jongens aanspreken.

 

 

Vergelijkingstabel

 

Sterkte
Zwakte
Conclusie
Offerte

 

 

Pogo stick Reviews – Top 5

 

Een leuk cadeau voor actieve kinderen is een pogo stick. Ze kunnen uren met dit speelgoed rondspringen totdat ze moe genoeg zijn om te gaan slapen of even stil te blijven. Deze sticks moeten natuurlijk stevig genoeg zijn en je moet er ook op letten dat je kind niet valt. We hebben vijf goede pogo sticks van topkwaliteit opgezocht. Vergelijk ze en kies er zelf de beste pogo stick uit.

 

 

1. Toyrific Daisy Crushaz

 

Deze pogo stick aanbieding heeft een lengte van 97 cm en is maximaal belastbaar met een gewicht van 50 kg. Het product heeft een roze kleur en is bedrukt met afbeeldingen van meisjes met een pogo stick.

Het product is dus vooral bedoeld voor meisjes en is geschikt voor een leeftijd vanaf 6 jaar. De onderdelen van de pogo stick zijn gemaakt van kunststof en staal. Dankzij het staal is de stick stevig genoeg om er mee te springen.

De positieve review die bij het product geplaatst werd bevat positief advies van de koper. De pogo stick is een perfect geschenk voor durvers. Het is wel aanbevolen om bescherming zoals een helm te dragen in het begin want je zult er geregeld af vallen. Voor de rest zul je er uren speelplezier aan beleven.

Ben je op zoek naar een leuk en origineel geschenk voor je zoon of dochter? Dan kun je misschien alvast even deze unieke pogo stick bekijken. Om te weten of dit wel het product is waar jij naar op zoek bent, hebben we alvast de populairste kenmerken even duidelijk op een rijtje geplaatst.

 

Voordelen:

Formaat en draagkracht: de pogo stick is maar liefst 97 cm lang en beschikt over een maximale draagkracht van maar liefst 50 kg.

Design: de roze kleur in combinatie met de afbeeldingen van prinsessen zal er misschien voor zorgen dat vooral meisjes worden aangetrokken tot deze pogo stick.

Materiaal: deze pogo stick is bijzonder stevig en werd vervaardigd uit een combinatie van degelijke materiaalsoorten zoals staal en kunststof.

 

Nadelen:

Bescherming: er zijn niet echt negatieve beoordelingen gegeven. Wel wordt er aanbevolen om een helm en andere vormen van bescherming te dragen.

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

2. Small Foot Pogo Vlammen

 

Voor personen die op zoek zijn naar goedkope pogo sticks is dit product van Small Foot Company perfect. De voetsteunen van het product zijn inklapbaar net zoals de handvatten. Dit zorgt ervoor dat je de pogo stick veel makkelijker kunt transporteren. De zwarte kleur en de vlammen zullen meteen in het oog springen van kinderen.

De pogo stick is gemaakt van metaal en de handvatten zijn gemaakt van sponsrubber. Dit product is geschikt voor kinderen vanaf 5 jaar en is ideaal om het evenwichtsgevoel mee te trainen.

De gebruiker van deze pogo stick is heel tevreden over het ontwerp en schrijft ook nog dat het product heel stevig is. Je kunt eindeloos veel speelplezier beleven met deze pogo stick aanbieding.

Zodra je deze pogo stick ziet verschijnen, zul je aangenaam verrast zijn van het stoere ontwerp. Echt iets voor jongens! Het product is afkomstig van het bekende, en misschien wel het beste merk, Small Foot Company en biedt dan ook heel wat opties en spelplezier aan. Laten we even op zoek gaan naar de mogelijkheden.

 

Voordelen:

Comfort: zowel de voetsteunen alsook de handvatten kun je na gebruik makkelijk inklappen. Daardoor is deze pogo stick makkelijk mee te nemen en op te bergen.

Design: de pogo stick heeft een opvallende zwarte kleur in combinatie met de afgebeelde geel/rode vlammen.

Materiaal: het is een duurzame pogo stick waarvan het handvat vervaardigd is uit comfortabel sponsrubber en de stick zelf uit stevig metaal.

Leeftijdscategorie: deze pogo stick wordt aanbevolen vanaf de leeftijd van ongeveer 5 jaar oud.

 

Nadelen:

Design: tot op heden zijn er alleen maar positieve reacties geplaatst. Alhoewel het mogelijk is dat het design niet bij iedereen in de smaak valt.

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

3. Qu-Ax 4003

 

Qu-Ax is een Duits merk dat garant staat voor kwaliteit. Deze pogo stick is geschikt voor kinderen vanaf 4 jaar en kan maximaal belast worden met een gewicht van 50 kg. Het product is voorzien van een zelfsmerend systeem zodat je er heel weinig onderhoud aan hebt.

De behuizing van de pogo stick is gemaakt van staal voor extra stevigheid en dankzij het dubbele veersysteem kun je naar hartelust springen. De springstok heeft een lengte van 98 cm en heeft een blauwe kleur.

De koper heeft de pogo stick gekocht voor een familielid en deze was er heel tevreden mee. Het kind heeft er al uren springplezier aan gehad. De kwaliteit van de pogo stick is uitstekend en de koper geeft er dan ook positief advies over.

Door te kiezen voor de pogo stick van Qu-Ax kies je voor een pogo stick afkomstig van een Duits merk. Toch staat Qu-Ax garant voor kwaliteit, duurzaamheid en design. Het loont dan ook de moeite om eens even een kijkje te nemen naar de kenmerkende eigenschappen van dit apparaat. Hieronder alvast een overzicht.

 

Voordelen:

Leeftijdscategorie: de pogo stick wordt aanbevolen vanaf de leeftijd van ongeveer 4 jaar oud en heeft een maximale draagkracht van ruim 50 kg.

Onderhoud: dankzij het zelfsmerende systeem waarover deze pogo stick beschikt, zul je merken dat er amper onderhoud is aan dit product.

Materiaal: de behuizing is helemaal vervaardigd uit bijzonder stevig en duurzaam staal.

Handig in gebruik: de pogo stick is ongeveer 98 cm lang en wordt gekenmerkt door het dubbele veersysteem.

 

Nadelen:

Design: het is mogelijk dat niet alle kopers tevreden zullen zijn met het design van deze springstok.

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

4. Merkloos Pogo Blauw

 

Deze pogo stick heeft een blauw-gele kleur en is gemaakt van staal voor extra stevigheid. Je kunt de pogo stick op drie hoogtestanden instellen namelijk 89, 99 en 109 cm. Het product is voorzien van softgrip handvatten zodat je een goede en comfortabele greep op het artikel hebt.

Het product is geschikt voor kinderen van 6 tot 14 jaar en is perfect om het evenwicht te trainen. De springstok is maximaal belastbaar met een gewicht van 50 kg. Dit product heeft tot op heden nog geen beoordelingen ontvangen van andere kopers. Het is mogelijk dat het hier om een nieuw product gaat. Wegens een gebrek aan reviews kunnen wij je geen advies geven over deze pogo stick aanbieding.

Je kunt natuurlijk ook altijd nog kiezen voor deze unieke pogo stick, afgewerkt in een opvallende blauw-gele kleur. De pogo stick is bijzonder stevig en comfortabel. Kortom, indien jij nog steeds op zoek bent naar een origineel geschenk voor je kindje, dan raden wij jou alvast aan om deze pogo stick even grondig onder de loep te nemen.

 

Voordelen:

Materiaal: het is een bijzonder stevige pogo stick die vervaardigd is uit duurzaam staal.

Hoogtestanden: het grote pluspunt van deze pogo stick is dat het mogelijk is om de hoogte te verstellen. Zo kun je kiezen tussen 3 standen waarbij je de pogo stick minimaal 89 cm hoog is en maximaal 109 cm.

Comfort: de pogo stick beschikt over een stel comfortabele softgrip handvatten die zorgen voor een goede grip.

Leeftijdscategorie: het product wordt vooral aangeraden voor kindjes binnen de leeftijdscategorie van 6 en 14 jaar oud.

 

Nadelen:

Geen reviews: jammer genoeg zijn er tot op heden nog geen reacties door kopers bij het product geplaatst.

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

5. Flybar Maverick

 

De Flybar is de bekendste pogo stick in de wereld, dit kan te maken hebben met het feit dat het bedrijf opgestart werd door de uitvinder van de pogo stick. De Maverick is geschikt voor kinderen van 5 tot 10 jaar en heeft een hoogte van 88 cm. De springstok is stevig omdat het gemaakt is van metaal.

De pogo stick is maximaal belastbaar met een gewicht van 36 kg en heeft een geel-zwarte kleur. Je kunt uren op deze pogo stick springen om je evenwicht te verbeteren. Dit product is ideaal voor actieve kinderen die graag lopen en springen.

Momenteel is dit product nog niet beoordeeld geweest door een eerdere koper. Om deze reden kunnen wij je ook geen advies geven over deze springstok. Schrijf als eerste een review om andere kopers te helpen met je ervaringen.

Tenslotte kunnen we het rijtje afsluiten met de Flybar Maverick pogo stick. Alvast één van de meest bekende pogo sticks ter wereld, en misschien ook wel met de laagste prijs. Alhoewel dat nog af te wachten valt. Daarvoor bekijken we maar beter even de belangrijkste kenmerken van dit product.

 

Voordelen:

Formaat: de pogo stick is ongeveer 88 cm hoog en is daardoor vooral ideaal om door kindjes tussen 5 en 10 jaar oud te worden gebruikt.

Materiaal: het is een stevige pogo stick die hoofdzakelijk uit duurzaam metaal vervaardigd is.

 

Nadelen:

Draagkracht: in vergelijking met andere pogo sticks, beschikt dit product slechts over een maximale draagkracht van 36 kg.

Geen reviews: tot dusver zijn er nog geen online reviews bij dit product geplaatst.

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

Pogo sticks koopgids

 

Ben je op zoek naar een leuk en origineel geschenk voor de verjaardag van jouw kind? Dan kun je misschien een keuze maken uit één van de beste pogo sticks. Wij hebben voor jou verschillende modellen bekeken en kunnen vergelijken. Daardoor kunnen wij jou aanraden om aan bepaalde punten net iets meer aandacht te schenken. Zo kun jij je focussen op de werkwijze, het budget, het design, de opties en het materiaal . En wie weet spot je vroeg of laat wel een pogo stick aanbieding.

Wat is een pogo stick

Alvorens je een pogo stick aankoopt, is het wel belangrijk om te weten wat dit precies is en hoe het allemaal in zijn werk gaat. Alhoewel het niet hoeft gezegd te worden dat kinderen over het algemeen vrij snel begrijpen hoe het allemaal werkt. Eigenlijk is een pogo stick een soort van toestel waarmee je van de grond kunt springen. Je hoeft dus gewoon op de pogo stick te gaan rechtstaan en een typische springbeweging te maken. Je zult er misschien al heel wat kinderen op zien rondspringen hebben. Toch wordt het ook gezien als een soort van sporttoestel omdat het toch heel wat kracht en inspanning vraagt.

Als je nog geen geschikt geschenk gevonden hebt voor jouw kind dan kun je misschien hier wel eens bij stilstaan. Bovendien vraagt het zoveel inspanning dat je kind op die manier al zijn energie kwijt kan raken en ’s nachts beter zal kunnen slapen. En jij zult dan ’s avonds eventjes meer ontspanning hebben op het moment dat je kind uitgeput naar bed trekt. Bovendien heb je het tegenwoordig in allerlei verschillende kleuren en uitvoeringen. Dus je zult beslist iets heel leuks kunnen uitzoeken dat volledig aan jouw wensen voldoet.

 

Het design en de aankoopprijs

Je zult versteld staan van de verschillende aanbiedingen die er momenteel op de markt staan op het gebied van pogo sticks. Enerzijds is dit zeker en vast goed maar anderzijds maakt het de keuze alleen maar groter en dus ook moeilijker. Het is een aanbeveling om eerst en vooral te kijken naar wat je verwacht van het product. Het is ook belangrijk om in gedachten te houden voor wie de pogo stick moet dienen. Een pogo stick voor een volwassenen zal niet hetzelfde model zijn als een pogo stick die speciaal voor kinderen ontworpen werd. Zo heb je verschillende lengtes en gewichtsklassen waar je rekening hoeft mee te houden.

Daarnaast speelt ook het design een doorslaggevende rol. Als je op zoek bent naar een pogo stick voor je dochtertje dan is een roze model met prinsessen zeker aantrekkelijk. Voor een jongen is dit dan weer net te meisjesachtig. Kortom er zijn heel wat opties waar je rekening mee hoeft te houden en die een rol kunnen spelen in de uiteindelijke prijsbepaling van het toestel. Je doet er zeker niets fout mee om even de reviews van de kopers door te nemen. Vaak kun je daar heel wat bruikbare tips terugvinden en extra informatie.

 

De mogelijkheden en de kenmerken

Sommige pogo sticks zullen net iets meer opties hebben dan andere modellen. Uiteraard zal het niet verwonderen dat deze modellen dan vaak niet meer tot de goedkope pogo sticks kunnen gerekend worden. Beslis daarom eerst zelf hoeveel je eventueel aan het product kunt en wilt geven. Als je het toestelletje gemakkelijk wilt kunnen opbergen dan kun je kijken naar een pogo stick waarbij de voetsteunen en de handvatten kunt opvouwen. Dit bespaart heel wat plaatst als je het toestel wilt opbergen achteraf.

Als je echt een toestel wilt aankopen dat weinig of geen onderhoud vraagt dan zijn er tegenwoordig heel wat exemplaren die uitgerust zijn met een zelfsmerend systeem. Zo hoef jij er amper nog iets aan te doen en hoef je er enkel maar van te genieten. Indien je een pogo stick aankoopt voor de verjaardag van je kind bijvoorbeeld dan kun je kijken naar een verstelbaar model. Er bestaan nu eenmaal heel wat pogo sticks waarbij je de hoogte lichtjes kunt aanpassen tot wel 3 verschillende standen. Op die manier hoef je niet elk jaar een nieuwe pogo stick aan te kopen.

Materiaal

Het lijkt misschien niet geheel belangrijk toch is het dit zeker en vast wel. De materialen waaruit de pogo stick gemaakt is, moeten namelijk heel erg stevig en vooral duurzaam zijn. Langs de andere kant kijken heel veel mensen dan ook weer naar het comfort. De combinatie tussen een hoge kwaliteit en duurzaamheid in samenspraak met comfort is zeker en vast bij heel veel mensen populair.

Zo heb je heel veel modellen die gemaakt zijn uit een combinatie van staal of metaal met kunststof. Staal biedt dan niet alleen voldoende stevigheid maar is ook duurzaam. Terwijl kunststof eerder zorgt voor iets meer comfort. Sommige modellen zijn uitgerust met handvatten die uit sponsrubber vervaardigd zijn. Kortom er zijn heel wat mogelijkheden.

 

 

 

Laat een reactie achter

0 COMMENTAIRES