Beste sneakers met wielen

Laatste update: 17.06.24

 

Sneakers met wielen test van 2024

 

Indien je nog op zoek bent naar het geschikte geschenkje voor je zoon of je dochter dan kun je misschien een paar leuke sneakers met wielen in overweging nemen. Doordat er zoveel keuze is, is het niet altijd eenvoudig om een beslissing te nemen. Daarom willen wij jou even helpen door op zoek te gaan naar de 3 beste hedendaagse sneakers met wielen. We zijn onder andere uitgekomen bij de Heelys Propel sneakers die er heel erg trendy en kleurrijk uitzien. Je kind zal er meteen heel vrolijk door worden. Ook met de Heelys Veloz Denim sneakers met wielen mag je rekenen op een volwaardig en kwaliteitsvol product. Ze zien er heel erg trendy uit door de combinatie van het donkerblauw met het felroze. De verschillende prints maken het geheel helemaal compleet.

 

 

Vergelijkingstabel

 

Sterkte
Zwakte
Conclusie
Offerte

 

 

Sneaker met wielen reviews – top 5

 

 

In de middag een wandeling nemen in de buurt of lekker gaan ontspannen op straat of in het park. Dat kun je nu ook doen met een sneaker met wielen. Met deze schoenen kun je gewoon lopen, maar ook skaten als je dat wilt. Heel erg handig en apart. Bekijk de opties hieronder voor de beste sneaker met wielen.

 

 

Aanbevolen producten

 

 

1. Heelys Propel

 

De Heelys Propel sneaker met wielen voor kinderen is een superleuk product. Met dit product kan jouw kind lopen, maar dan ook skaten.

Dit product ziet eruit als gewone sneakers, dus mensen zullen versteld staan als je ermee begint te skaten. Het is voorzien van 1 wieltje en is gemaakt in leuke en fleurige kleuren, waaronder zwart en roze. Dit product is dus meer voor een meisje bestemd en is ook leuk om als cadeau te geven.

Als je naar de prijs van dit product kijkt, dan lijkt het op een sneaker met wielen aanbieding. En dat is het ook voor iedereen die dit product heeft aangeschaft. Alle kopers zijn tevreden met dit product, want het is van goede kwaliteit en het heeft een leuk en fraai design. Dit product is een voordelige koop en het is ook comfortabel voor het kind.

In vergelijking met sommige andere sneakers met wielen uit onze selectie, beschikt dit model wel degelijk over de laagste prijs. Het zou dan ook zomaar een aanbieding kunnen zijn. De sneakers zijn afkomstig van het merk Heelys dat vooral bij jongeren zeer bekend is. Laten we even de voor- en nadelen van dit product op een rijtje plaatsen.

 

Voordelen:

Design: de schoenen zijn beschikbaar in maar liefst 3 verschillende kleuren. Daarnaast heb je ook de mogelijkheid om uit 7 schoenmaten jouw persoonlijke schoenmaat eruit te pikken.

Materiaal: de buitenkant van de sneakers zijn vervaardigd uit een combinatie van kunststof met textiel. Zowel de binnenzool alsook de voering van de sneaker bestaat uit textiel. De buitenzool is gemaakt van rubber en zorgt voor een goede demping. In de hak van de sneaker bevindt zich het wieltje.

 

Nadelen:

Schoenmaat: je hoeft er rekening mee te houden dat de sneakers tot en met schoenmaat 36,5 eerder vrij klein uitvallen. Het is in dat geval beter een maatje groter aan te schaffen.

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

2. Heelys Veloz Denim

 

Met de Heelys Veloz Denim rolschoenen zal jouw kind uitblinken onder haar vriendjes en vriendinnen. Dit geweldig mooi product heeft een leuk en fraai design. Er zijn diverse kleuren gebruikt zoals zwart, roze en blauw, waardoor dit product gelijk opvalt. Je kunt kiezen om te lopen, maar met deze schoenen kun je ook skaten.

De schoenen zijn voorzien van 1 wieltje en zijn daarom ook niet zwaar. Het is een leuk product om als cadeau te geven aan jouw dochter, nichtje of kleindochter. Met deze hippe rolschoenen is haast elk meisje wel blij.

Bijna alle kopers zijn tevreden met de aanschaf van deze sneakers. Het is van goede kwaliteit en het is comfortabel voor het kind. Dit product heeft een fraai design en het is handig in gebruik. Voor 1 gebruiker heeft dit product een slechte kwaliteit en prijs. Daarnaast is dit product onhandig in gebruik.

Net zoals de voorgaande schoenen behoren ook deze sneakers met wielen tot het bekende en misschien ook wel het beste merk Heelys. We merken dat het vooral bij jongeren heel erg populair is. De sneakers worden extra aantrekkelijk gemaakt dankzij de regenboog print die erop wordt afgebeeld.

 

Voordelen:

Schoenmaat: deze sneakers zijn beschikbaar in maar liefst 9 verschillende schoenmaten. Houd er wel rekening mee dat de sneakers iets groter uitvallen dan een standaard schoenmaat.

Materiaal: de sneakers zijn aan de buitenkant gemaakt uit stof. De binnenzool en de voering van de schoenen bestaan echter uit textiel. Terwijl de buitenzool van de sneakers dan weer uit rubber bestaan.

Type: deze schoenen behoren tot de categorie van de hoge sneakers. Het wieltje bevindt zich ook hier in de hak van de schoenzool.

 

Nadelen:

Slechte prijs-kwaliteitverhouding: ondanks het feit dat de meeste kopers tevreden zijn, merken we op dat één enkele gebruiker niet helemaal overtuigd is van de kwaliteit ervan.

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

3. Heelys Dual Up

 

De Heelys Dual Up is een leuke en hippe sneaker met wielen voor meisjes. Dit product is wit van kleur en is mooi bewerkt met rosé en blauw. Deze schoenen zijn voorzien van twee wielen, waarop je heerlijk kunt skaten.

Het heeft een elastieken sluiting en een klittenband aan de bovenkant. Dit zorgt ervoor dat de schoenen zo goed als mogelijk passen aan je voeten en ze bieden daardoor ook extra steun.

Voor dit product staan er tot nu toe maar twee reviews geschreven. Beide kopers zijn tevreden met de kwaliteit van dit product, want het is duurzaam. Dit product is handig in gebruik en het is comfortabel voor het kind. Wat zeker ook een pluspunt is, is het leuke en fraaie design dat het heeft. Voor 1 van de kopers is dit product te prijzig. De kopers geven wel positief advies voor dit product.

We durven ondertussen wel duidelijk te stellen dat Heelys toch wel tot de populairste merken zal behoren op het gebied van sneakers met wielen. De sneakers zijn verkrijgbaar in verschillende maten en hebben een roze met witte kleur. Daardoor zullen hoofdzakelijk meisjes zich tot de schoenen aangetrokken voelen.

 

Voordelen:

Sluitvorm: deze sneakers zijn voorzien van 2 verschillende soorten sluitvormen. Zo heb je enerzijds de elastieken sluiting en anderzijds ook de klittenband. Op die manier kun je een optimale pasvorm en extra steun gaan garanderen.

Ontwerp: in vergelijking met de voorgaande sneakers, beschikken deze schoenen over maar liefst 2 wieltjes. Deze wieltjes bevinden zich in de hak van de schoen en werden achtereenvolgens geplaatst.

Materiaal: de buitenkant van de schoenen bestaat uit stevige nylon terwijl de voering uit stof bestaat. De binnenzool van de stoel is gemaakt uit duurzaam EVA en de buitenzool bestaat dan weer uit rubber.

 

Nadelen:

Schoenmaat: de sneakers zijn te verkrijgen in verschillende schoenmaten. Toch is het belangrijk om er rekening mee te houden dat ze iets kleiner uitvallen dan een gewone standaard schoenmaat.

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

4. Heelys Dual Up Navy

 

De Heelys Dual Up Navy is een sneaker met wielen die door jongens als meisjes gebruikt kan worden. Voor extra stabiliteit en een beter resultaat bij het skaten is elke schoen voorzien van twee wieltjes.

Met dit product kan elk kind nu uitblinken tussen alle vrienden. Het heeft een leuk en fraai design dat er hip en modern uitziet. Het is voorzien van een klittenband sluiting. Dit zorgt voor meer steun en stabiliteit en maakt het skaten dus ook gemakkelijker.

Gezien de prijs van dit product, dan behoort het niet tot de categorie van goedkope sneakers met wielen. En dat kun je merken aan het aantal reviews dat er voor dit product is geschreven. Tot nu toe staat er maar 1 review geschreven voor dit product. De koper is blij met deze sneaker, want het is van goede kwaliteit en hij raadt het aan.

Net zoals alle voorgaande producten uit onze lijst, kunnen we vaststellen dat ook deze sneakers met wielen tot het bekende merk Heelys behoren. Dit model is beschikbaar in maar liefst 3 verschillende schoenmaten en hebben een donkerblauwe kleur. Daardoor zien ze er iets stoerder en eventueel ook mannelijker uit.

 

Voordelen:

Comfort: de schoenen zijn voorzien van maar liefst 2 wieltjes per sneaker. Dit zorgt voor net iets meer stabiliteit en dus ook comfort.

Materiaal: de sneakers hebben een stoffen voering en zijn gemaakt uit kunststof. De buitenzool van de schoenen bestaat uit rubber en dit zorgt voor een goede schokdemping.

Sluitingsmethode: ook hier kunnen we een dubbele sluitingsmethode waarnemen. Zo hebben we de elastiek in combinatie met de klittenband sluiting.

 

Nadelen:

We merken dat de koper helemaal overtuigd is van de aankoop. Dit maakt het voor ons niet zo eenvoudig om eventuele nadelen tijdig te ontdekken en jou daarover in te lichten.

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

5. Heelys Launch

 

De Heelys Launch sneaker met wielen is een eenvoudig en geweldig product. Dit product is ideaal voor mensen die niet van te drukke schoenen houden. Het heeft een eenvoudige maar mooie en moderne uitstraling.

Handig is dat je het met elke outfit kunt combineren. Deze schoenen zijn voorzien van 1 wiel per schoen. Het is gemaakt van sterk canvas en is binnen aan de voorkant gevoerd voor extra comfort. Dit product is voorzien van veters, zodat er een goede fit gemaakt kan worden.

Ook voor dit product staat er tot nu toe maar 1 beoordeling geschreven. De koper is erg tevreden met dit product, want het is duurzaam en handig in gebruik.

Dit product heeft ook een mooi en fraai design. Het was even wennen met de schoenen, maar dat is al gauw gelukt. Voor deze koper is dit een top product.

Ben jij op zoek naar het perfecte geschenk voor jouw zoon of dochter dan kun je misschien deze sneakers met wielen eens bekijken. Ze zijn afkomstig van het ondertussen bekende merk Heelys en zijn beschikbaar in een zwarte kleur met rode accenten. De schoenen zijn bovendien te verkrijgen in verschillende grote en kleinere schoenmaten.

 

Voordelen:

Sluiting: deze sneakers kun je door middel van de veters op een handige en snelle manier sluiten en eventueel aanpassen.

Materiaal: de schoenen zijn gemaakt uit canvas en zijn voorzien van 1 enkel wieltje per sneaker.

Zool: de binnenzool van de schoen is voorzien van een EVA tussenzool. Dit zorgt voor een goede schokdemping.

 

Nadelen:

Schoenmaat: houd er wel rekening mee dat de schoenen tot en met maatje 36,5 iets kleiner kunnen uitvallen.

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

Sneakers met wielen koopgids

 

Kleine kinderen kunnen vlug moe worden. Je kunt sneakers met wielen kopen zodat ze zich vlugger kunnen voortbewegen. De kinderen zullen er ook meer plezier aan hebben. Bij het kopen van sneakers met wielen moet je op bepaalde factoren letten zoals de maat van de sneakers, het design, het merk, de kwaliteit van de wielen en het aantal, de prijs en de manier om de schoen te sluiten.

Welke maat

De maat van de sneakers hangt af van de schoenmaat van je kind. Als je kind een maat 32 heeft dan koop je natuurlijk beter een sneaker met schoenmaat 32. Toch zijn er nog bepaalde factoren waarmee je rekening moet houden bij het kiezen van de schoenmaat. Als je kind nog jong is dan is het beter om een maat groter te kopen want je kind is nog in volle groei. Als je de juiste maat koopt kan het gebeuren dat de schoenen na 6 maanden niet meer bruikbaar zijn omdat de voeten van je kind gegroeid zijn.

Een goede aanbeveling is om in de namiddag de sneakers te kopen. De voeten van je kind zijn dan al een beetje gezwollen omdat het de ganse dag heeft bewogen. Zo ben je zeker dat je de correcte maat kiest. Als je kind al iets ouder is dan is het beter om een goed passende schoen te kiezen.

 

Het design van de sneakers

Kinderen willen schoenen die ze zelf mooi vinden, het is dus goed om je kind te laten helpen bij het kiezen van het design. Als ouder ben je niet altijd op de hoogte van wat er op welk moment populair is bij kinderen. Het hangt natuurlijk ook af van de voorkeur van je kind. Tussen meisjes en jongens zul je duidelijke verschillen zien, een meisje zal een roze sneaker mooier vinden terwijl een jongen eerder zal kiezen voor donkere kleuren. Dit is natuurlijk niet altijd zo, ook jongens kunnen een roze schoen mooi vinden of een meisje kan ook een voorkeur hebben voor een zwarte sneaker.

Let op de reacties van je kind bij het zien van de sneaker en zorg ervoor dat je kind de sneaker mooi vindt. Zo zal het makkelijker zijn om je kind te vertellen dat ze schoenen moeten dragen. Je kind wil natuurlijk ook dat hun vriendjes of vriendinnetjes de sneakers mooi vinden.

 

De wielen van de sneakers

De meeste sneakers beschikken over één of twee wielen aan de onderkant waarmee de kinderen zich voort kunnen bewegen. Sneakers met twee wielen zorgen voor iets meer stabiliteit en is beter voor kinderen die voor de eerste keer sneakers met wielen kopen. Ook voor kleinere kinderen zijn deze beter geschikt.

Als je kind al wat ervaring heeft met sneakers met wielen dan kun je zeker een paar met één wiel aan de onderkant kopen. Houd ook rekening met de kwaliteit van de wielen. Dit kun je merken aan het materiaal die gebruikt is. De meeste wielen zijn gemaakt van kunststof. Het nadeel hiervan is dat de wielen onderhevig zijn aan slijtage door het dagelijkse gebruik. Je kunt beter zoeken naar sneakers met wielen die een beschermende laag hebben. Deze laag kan van rubber gemaakt zijn en zorgt ervoor dat de wielen minder vlug slijten. De wielen zullen ook beter draaien en minder geluid maken.

 

Veters of velcro

Voor kleine kinderen is het niet makkelijk om sneakers met veters te dragen. Het is moeilijker voor hen om knopen te maken, het gevolg daarvan is dat je als ouder altijd de veters zult moeten knopen. Voor kleinere kinderen is het een aanbeveling om sneakers te kopen met een velcro sluiting. Velcro is eenvoudig in gebruik en zit ook stevig vast.

Als je kind al wat ouder is dan kun je kiezen voor schoenen met veters. Deze schoenen zitten steviger om de voeten en je kunt de veters ook vervangen wanneer ze kapot zijn. Kapotte velcro kun je niet vervangen. Je kunt veters ook in verschillende kleuren kopen om zo een extra toets aan het design van je sneakers te geven.

Merk en prijs

Sommige merken maken als sinds een lange tijd sneakers en staan dus garant voor kwaliteit. Dank maar aan merken als Nike of Converse. Je kunt dus voor zekerheid kiezen door sneakers van een bekend merk te kopen. Het wil echter niet zeggen dat sneakers van een onbekend merk daarom slecht zijn. Er bestaan ook goedkoper sneakers die een goede kwaliteit hebben. Je kunt best verschillende modellen met elkaar vergelijken en online de beoordelingen van andere kopers lezen.

Het is ook makkelijker om een mooie aanbieding te vinden op een webwinkel. De kosten liggen lager dus ze kunnen hun producten tegen een lagere prijs aanbieden. Reken daar wel nog eventuele extra kosten bij om zo de eindprijs te kunnen berekenen.

 

 

 

Laat een reactie achter

0 COMMENTAIRES